Niklas Strömstedts familjelycka med Jenny Strömstedt

Niklas Strömstedt valde att tillsammans med hustrun Jenny Strömstedt trotsa coronapandemin och besöka sin mamma utomhus.
På Instagram visar artisten upp familjelyckan.
”En färgsprakande ljusglimt en liten stund. Mamma!”, skriver han.

Artisten Niklas Strömstedt, 62, är ett känt ansikte bland många svenskar. Med stora hits såsom Sista morgonen, Om och Oslagbara har han blivit en synonym med popmusik för många.

LÄS MER: Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon

Han och designern Efva Attling, 68, har tidigare haft en relation och var dessutom gifta mellan år 1985 och 1995. Under sin tid tillsammans hann de få två barn – sönerna Simon Strömstedt, 29, och Adam Strömstedt, 32.

Niklas har även en dotter, Maja Strömstedt, 22, tillsammans med tv-profilen Agneta Sjödin, 53.

Jenny Strömstedts kärleksfulla ord om maken

Idag lever Niklas Strömstedt ihop med journalisten och tv-profilen Jenny Strömstedt, 48, som han varit gift med i nio år och i somras firade makarna sin nionde bröllopsdag. Paret är ett av de mest folkkära i Sverige och hyllas ofta för att de är öppna med alla svårigheter som ett äktenskap och förhållande kan innebära. Paret har också åkt land och rike runt för att möta andra gifta par och sätta sig in i deras relationer i TV4-programmet. Tillsammans med Strömstedts.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I Bathina - en podcast har Jenny Strömstedt berättat om relationen till sin make och varför hon tror att han är hennes själsfrände.

– Han är typ den enda i hela universum som tycker att jag är sjukt rolig. Och jag tycker att han är jätterolig. Och det handlar ju om att jag i hans blick så blir någonting mycket bättre än den jag egentligen är, och det är ju väldigt härligt, säger hon.

Nicklas Strömstedt visar lyckan i bilden

Så här under coronapamdemin är det väldigt många som har saknat att hunna ha fysiska relationer och att få träffa sina nära och kära.

Det har varit speciellt svårt att umgås och få krama om sina äldre då de befinner sig i riskgrupp för att smittas. En av dem är Niklas Strömstedt.

Men nu väljer han och Jenny Strömstedt att trotsa coronaoandemin och hälsa på hans mamma – coronasäkert. Detta visar han nu upp i en ny bild som föreställer honom och Jenny Strömstedt i varsitt visir utomhus tillmammans med sin kära mamma.

”En färgsprakande ljusglimt en liten stund. Mamma!”, skriver han om den härliga familjelyckan att äntligen få träffas en stund trots rådande omständigheter.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Eero Hannukainen/TT

LÄS OCKSÅ: Bingolotterna slut på lagret inför uppesittarkvällen

LÄS OCKSÅ: Därför varnades militären innan inspelningarna av Arvingarnas jul