LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niklas Strömstedts son Adam har fått barn – se det ovanliga namnvalet här

07 aug, 2022 
Niklas Strömstedt och Adam Strömstedt
Niklas Strömstedt har blivit farfar!
Det är han och Efva Attlings son Adam som har fått barn.
Läs om det ovanliga namnvalet här!
Annons
Därför väljer Maja Strömstedt bort efternamnet som artist: "Min egen person"Brand logo
Därför väljer Maja Strömstedt bort efternamnet som artist: "Min egen person"

Niklas Strömstedt, 64, och Jenny Strömstedt, 50, syns ofta i tv båda två och tillsammans är de ett av våra mest omtalade kändispar.

Paret träffades 2007 av en ren slump när Niklas sprang fram till Jenny för att varna henne för istappar. Det ena ledde till det andra och fyra år senare gifte de sig med varandra. Det låter nästan som på film.

De båda har haft relationer sedan tidigare och har även barn sedan innan, så tillsammans är de en enda stor bonusfamilj. Paret har totat sex barn från tidigare relationer, tre vardera.

Jenny Strömstedt om bonusfamiljelivet

Jenny har tre döttrar från en tidigare relation och Niklas har två söner och en dotter från två tidigare relationer.

Annons

Tillsammans med ex-maken Fredrik Östergren, 56, fick Jenny tvillingdöttrarna Mika Östergren, 21, och Kitty Östergren, 21. Ett par år senare kom Vanna Östergren, 18.

Niklas Strömstedt har två söner, Adam Strömstedt, 34, och Simon Strömstedt, 30, tillsammans med den så välkända smyckesdesignern Efva Attling, 70. Sin dotter Maja Strömstedt, 24, har han tillsammans med TV4-profilen Agneta Sjödin, 54.

I en intervju med tidningen Mama från år 2011 berättade Jenny om hur härligt livet är med en stor bonusfamilj.

– Av någon anledning har vi samlat oss i samma kvarter och jag älskar det här faktiskt, även om det låter som att jag idylliserar. Men barnens pappa och hans nya bor två kvarter bort med sin lilla bebis som tjejerna tycker jättemycket om. Niklas pojkar bor runt hörnet och deras mammor likaså. Det är en stor trygghet för alla, sade Jenny till tidningen då.

Efva och Niklas har fått ett barnbarn – här är ovanliga namnet

Nu kan Niklas ex-fru Efva stolt visa upp den stora lyckan på Instagram – deras gemensamma son Adam har nämligen blivit pappa.

Lyckan är total och inte är det konstigt – de har ju blivit farföräldrar! Men vad har de döpt den lilla pojken till? Det är ett minst sagt ovanligt namn de valt. Nämligen Franklin!

Det är 291 personer i Sverige som är döpta till Franklin.

Här är...Franklin! Idag fick vi äntligen ses... Jag älskar dig så mycket... Tack Adam och Alice”, skriver Efva på sin Instagram där hon håller i den lilla bebisen.

Stort grattis önskar vi er!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT

Annons