ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nik Alexander om okända relationen med Let's dance-Tobias Bader

10 aug, 2023 
Moa Risberg
Tobias Bader.
Nik Alexander är dansaren som synts bakom stjärnorna i bland annat Melodifestivalen.
Nu avslöjar han den okända relationen till Let's dance-profilen Tobias Bader.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandraBrand logo
Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandra

Nik Alexander är dansaren som blivit ett bekant ansikte i tv-rutan. Vi har sett honom i program som Allsång på Skansen, Melodifestivalen och reality programmet Pardise hotel där han var med som deltagare under 2021.

Det var redan i tidig ålder som Nik Alexander insåg att dansen var något för honom. Han började dansa redan när han gick i andra klass i skolan. Efter det började han tävla i danskategorin Disco och blev världsmästare i grenen fyra gånger.

– När jag var 16 då visste jag att jag måste flytta här ifrån för man kan inte jobba som dansare i Söderhamn, så då flyttade jag till Stockholm.

Okända relationen till Tobias Bader

När Nik Alexander kom till Stockholm fick han jobb på Let's Dance legendaren Tony Irvings dansskola där han gjorde allt möjligt men framför allt undervisade och jobbade som danslärare.

Två år senare tog Nik Alexander över dansskolan tillsammans med två vänner. Tobias Bader som vi sett som proffsdansare i flera säsonger utav Let's dance och vännen Jennifer Lagermyr.

Annons

Tillsammans drev de dansskolan i två års tid innan det var dags för Nik Alexander att ta nästa steg i karriären. Då Nik Alexander fortfarande var väldigt ung när han tog över dansskolan insåg han att det var dags att lämna över till kollegorna.

– Då gav jag min del till Tobias och även Jennifer och så flyttade vi till New York ett år och där utbildade jag mig på Brodway Dance Center, säger Niklas.

Tobias Bader, hur lärde ni två känna varandra?

– Vi lärde känna varandra genom Tony Irving skulle jag säga, vi är jättebra vänner, ses of course mer sällan nu för vi har massor och göra, säger Nik Alexander.

Nik Alexander har en lång karriär som dansare

Han har som sagt dansat i flera olika sammanhang, senast var han aktuell som bakgrundsdansare tillsammans med Drag Race Sverige vinnaren Admira Thunderpussy.

Admira gästade Pernilla Wahlgren och uppträdde på Allsång på Skansen scenen tillsammans med Nik Alexander och de andra dansarna. Men gjorde även ett stopp i Pridepark under lördagen på Pride-veckan.

När Nik Alexander får frågan av Hänt hur det var att uppträda på Allsången berättar han.

– Det är ju tyvärr bara ett jobb, eftersom jag har jobbat med sånna där grejer så himla länge. Det som är väldigt kul med mitt jobb är när det är direktsändning, det tycker jag är roligast för då tänker man mer att man måste göra rätt, säger han.

FOTO: Instagram & TT

Annons