LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renaida Brauns relation till Tobias Bader – efter uttåget i Let's dance

25 maj, 2023 
Simon Lundh
Renaida Braun
Renaida Braun fick lämna Let's dance precis innan finalen.
Nu berättar hon om känslorna efter att inte dansa ihop med Tobias Bader längre.
”Vi har gråtit”, skriver Renaida på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renaida Brauns avslöjande om frierietBrand logo
Renaida Brauns avslöjande om frieriet

Renaida Braun, 27, tvingades lämna Let's dance precis innan finalen tillsammans med sin danspartner Tobias Bader, 37. Dansparet föll precis på mållinjen och istället tog sig Hampus Hedström, 26, och Charlotte Kalla, 35, till det allra sista avsnittet.

Reinada Braun ord om relationen till Tobias Bader – efter uttåget i programmet

Inför semifinalen berättade Renaida om hur tävlingen har tagit på henne.

– Det har varit väldigt mycket. Sliter som tusan men peppigt samtidigt. Jag är inte så van att träna varje dag, så när man ligger i sängen hemma så skakar hela kroppen, sa Renaida till Hänt inför semifinalen.

Efter uttåget i semifinalen, har artisten öppnat upp om sin resa.

Nu berättar Renaida om sin tankar om att behöva lämna sin partner, efter att paret blivit utröstad. Något hon skriver om på Instagram.

”Jag tycker vi bara har vuxit under alla dessa veckorna. Från osäkerhet och spännande utmaning till säkerhet och kompanjon. Vi har skrattat, vi har gråtit, vi har svettats och vi har kämpat. Och fasen, vi tog oss till en 3e plats med så pass knivskarp konkurrens som det var denna säsong. Kunde inte tänka mig en bättre danspartner. Tack för allt bästa du”, skriver hon.

Annons

Det är inte bara Tobias som hon väljer att tacka. Utan hon väljer även att tacka de som röstat på henne i tävlingen i sitt inlägg.

”TACK till er ALLA som röstat på oss varje vecka, som har stöttat mig och Tobias med kärlek och fina kommentarer. Jag ser er, ni är bara BÄST och jag kommer aldrig glömma det”, skriver hon och fortsätter att tacka produktionen också.

”Tack till produktionen och alla bakom kulisserna för att ni tagit hand om mig så bra och hjälpt mig framåt under de här veckorna. Och är så superglad att jag fått chansen att lära känna känna alla fantastiska deltagare och proffsdansare, vi har haft så roligt och tycker om er alla jättemycket.”

Ändringen i programmet efter Tobias Baders skada

Dansparets resa i tävlingen var inte bara en dans på rosor. Utan deras kamp bjöd även på bakslag. Inför den åttonde veckan i tävlingen tvingades Renaida och Tobias ta en paus i sitt hektiska träningsschema.

Annons

När Hänt pratade med paret inför den veckan, berättade Tobias om uppbrottet i schemat.

– Jag har inte kunnat dansa, så vi ligger lite efter, sa han.

Ett skada som gjorde att Renaida och Tobias då fick ändra i sin dansrutin. Bland annat genom att de tog bort ett lyft som blivit för svårt.

– Vi har inte kunnat köra igenom det tillsammans med de lyften som jag hade tänkt och så, för det har gjort så ont. Men nu har vi två dagar kvar där vi förhoppningsvis kan träna, sa Tobias då.

FOTO: Karin Törnblom/TT/TV4

Annons