LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tony Irving om relationen till Tareq Taylor: ”Blev lite småkär”

27 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Tony Irving är aktuell i programmet Tareqs Taylors matresa. Nu talar han ut om relationen till den kända tv-profilen.
– Egentligen blev jag lite småkär i honom, han blev som en bror, en bästa vän och en riktigt djup relation, säger Tony till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony IrvingBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Tony Irving

Proffsdansaren Tony Irving, 56, har haft en strålande karriär och vi är vana vid att se honom som jurymedlem i Let's dance, som han medverkat i ända sedan programmets start.

Men trots framgångarna inom karriären har han stundvis haft det riktigt tufft i privatlivet. Tony är uppvuxen på den engelska landsbygden i ett väldigt religiöst hem, och att komma ut som homosexuell var tufft för honom.
Nu för tiden är Tony dock lyckligt gift med maken Alexander Skiöldsparr Irving, som han bor tillsammans med i Norrtälje.

Tony Irvings känslosamma resa i Tareq Taylors program

De senaste veckorna har vi kunnat följa Tony Irving när han medverkar i årets säsong av Tareq Taylors matresa på TV4. I programmet besöker Tareq tillsammans med Tony olika länder för att djupdyka i kulturen och maten. I säsongspremiären besökte de England för att lära sig mer om Tonys rötter – en resa som rörde upp starka känslor hos Tony då han har både fina och traumatiska minnen från platsen.

– Jag har varit väldigt nervös över att vara så naken framför folk, berättar Tony för Hänt.

Annons

Tony Irving talar ut om relationen till Tareq Taylor: ”Helt fascinerad”

Faktum är att det inte var första gången som Tony och Tareq träffades. Tony berättar att de hade stött på varandra en gång för hela tio år sedan. Men det kom sedan att dröja flera år innan deras vägar korsades igen. Detta var i samband med att Tony fick frågan om han ville medverka i Tareqs program för några år sedan. Det hela blev dock inställt på grund av pandemin.

Tony är därför riktigt glad över att det äntligen blev av. Speciellt glad är han för att han har fått lära känna Tareq på djupet.

– Jag var helt fascinerad, jag är en person som är en person privat och person i tv-rutan, men Tareq är bara en rakt igenom god person, säger Tony till Hänt.

Han fortsätter:

– Egentligen blev jag lite småkär i honom, han blev som en bror, en bästa vän och en riktigt djup relation i stunden. Han är så empatisk och ödmjuk.

Tony och Tareq kom onekligen nära varandra under inspelningen av programmet. Nu har det gått ett tag sedan de reste runt tillsammans, men det betyder inte att deras vänskap är över.

– Vi har kontakt. Trots att vi båda är arbetsnarkomaner så håller vi kontakten. Det är en sådan vänskap som man plockar upp oavsett hur mycket tid som gått emellan att man ses. Men jag vet att jag har honom i mitt liv, att han finns där, berättar Tony.

Foto: TV4 och Karin Törnblom/TT

Annons