ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tony Irving söker sina rötter i England med Tareq Taylor

18 jul, 2023 
Frida Eklöf
Amanda Rönnell
Tony Irving bryter ihop.
Tony Irving åker tillsammans med Tareq Taylor till Englad för att lära sig mer om sina rötter.
När de i Tareq Taylors matresa besöker kyrkan Tony brukade gå till bryter han ihop.
Nu berättar han om scenerna som tittarna inte fick se i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin KaspersenBrand logo
Let's Dance juryn berättar om Petra Medes avhopp och ersättaren Kristin Kaspersen

Proffsdansaren Tony Irving, 56, har haft en spikrak karriär och vi är vana vid att se honom som jurymedlem i Let's dance som visats på TV4 sedan 2006.

Tony har suttit I Let's dance-juryn sedan programmets start och han har onekligen tagit hela svenska folket med storm.

Men trots framgångarna inom karriären har han haft det desto jobbigare i privatlivet. Som uppvuxen på den engelska landsbygden i ett väldigt religiöst hem och att komma ut som homosexuell var tufft för honom.

Tony Irving om den tuffa uppväxten: ”Jag behövde”

Det är i andra säsongen av Tareq Taylors SVT:s program Tareq Taylors matresa som Tony gästar. Tillsammans besöker de England för att lära sig mer om Tonys rötter.

I premiäravsnittet åker duon till kyrkan som Tony brukades besöka tillsammans med sin familj när han var liten, något som leder till att han bryter ihop.

Det är nämligen i den kyrkan som han upplevt både glada och fina minnen men även sorgsna då de samtal som han har haft där varit de mest obehagliga.

Annons

Efter det att Tony kom ut som homosexuell för sin pappa, började han att gå i samtal hos en präst i den kyrkan.

– Prästen sa att det var synd, skulle jag gifta mig skulle det gå över, jag behövde träffa rätt kvinna, och det här får jag inte agera på. Jag får träffa honom och prata med honom regelbundet, säger han i programmet.

Vidare går de in i kyrkans körsal, som Tony till en början tyckte väldigt mycket om men som senare kom att förknippas med obehag, på grund av de samtal som han hade med prästen.

– Här i den här salen satt vi och pratade efter körövningen. Den här salen var väldigt spännande för mig, men senare blev det här en sal som jag förknippar med några av de mest obehagliga samtalen jag haft i hela mitt liv.

Tony Irving avslöjar sanningen – det fick tittarna inte se

När Hänt når Tony berättar han att han varit rädd för reaktionerna som skulle komma efter det första avsnittet, då han visat sig sårbar.

– Jag har varit väldigt nervös över att vara så naken framför folk, säger Tony.

Men vad hände egentligen efter det att kamerorna slutat rulla efter den känslosamma scenen i kyrkan?

– Vad ni såg var min reaktion, det ni inte såg var den tid det tog för mig att återhämta mig. Det tog mig ett par timmar för mig att återhämta mig och samla mig själv, med stöd av Tareq, säger han till Hänt.

FOTO: SVT PLAY

Annons