Nikki Aminis flyttplaner med Niklas Twetman 2 år efter dotterns födsel

Nikki Amini och maken Niklas

Nikki Amini meddelade i fjol att det var hennes sista år i Idol-juryn.
Nu kommer hon med ett nytt besked – nämligen att hon går i flyttplaner med sin man Niklas Twetman och deras gemensamma dotter.

I fjol blev inte Idol som andra säsonger. På grund av coronapandmein krymptes publiken till en början för att sedan plockas bort, och efter att flera idoler dessutom insjuknat i coronaviruset under inledningen av säsongen fick flera av dem framföra sina låtar från hotellrummen – vilket aldrig hänt i Idols historia.

Senaste åren har Idol-juryn bestått av Anders Bagge, Kishti Tomita, Alexander Kronlund och Nikki Amini. Men i fjol nåddes vi alla av chockbeskedet. Nämligen att Nikki Amini väljer att lämna Idol och sitt uppdrag som jury, detta på grund av att hon känner sig klar med programmet.

LÄS MER: DRAMATIK Pegs kärleksfulla ord till Tayler inför alla

Därför lämnade Nikki Amini Idol efter fem år

Efter att deltagaren Nadja Holm kammat hem vinsten i fjol så kom också nyheten om att Nikki Amini valt att inte fortsätta som medlem i juryn, vilket Aftonbladet var först med att rapportera om.

Efter finalen gick Nikki Amini ut sjäv på sitt Instagramkonto och delade med sig av nyheten att hon avgår.

”Jag kanner mig oerhort smickrad over att ha fatt det fortsatta fortroendet att sitta kvar i Idoljuryn 2021 men jag har valt att tacka nej”.

TV4 ska dock ha velat att Nikki Amini skulle fortsätta, men hon valde i samband med finalen att lämna efter fem år. I en intervju med Expressen förklarade Nikki verkliga orsaken bakom beslutet.

– Jag har gjort fem säsonger och jag känner att jag fått uppleva allt som jag kan uppleva, och nu en final med två tjejer. Någonstans måste man sluta på topp.

Nikki Aminis flyttplaner med maken Niklas

Nu kommer Nikki Amini med ett nytt besked, nämligen att hon går i flyttankar med maken Niklas.

Det är på Instagram Nikki beskriver sitt stora dilemma om hon ska bo kvar i stan eller flytta till ett hus med maken och dottern.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”En ständigt återkommande fundering, flytta ut till hus eller bo kvar i lägenhet i stan? Blir livet med småbarn smidigare i hus? Jag vet inte. Men livet i lägenhet med småbarn känns aningen begränsat ibland. Finns dock mycket trevligt nära till hands när man bor i stan. Men varken jag eller min man är uppvuxna i stan, är det vad jag önskar för min dotter? Som sagt, ständigt återkommande funderingar sedan lilltjejen kom till, känns som att ett beslut behöver tas inom kort.”

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Malin Olsson från Sommarlov 2021 – SVT:s svar

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens första bilder med nya killen – nu visar hon

FOTO: Eero Hannukainen/TT / Karin Törnblom/TT