Nicole Nordins semesterbilder med Peter Forsberg efter kritiken

Peter Forsberg och Nicole Nordin befinner sig just nu på en lyxig resa på Maldiverna med familjen.
Nu väljer hon att visa upp privata bilder från vita stränder och klarblått vatten – trots att hon stött på en del kritik.

Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 47, och kärleken Nicole Nordin, 33, träffades för elva år sedan. Detta efter att paret råkat stöta på varandra genom gemensamma vänner och förlovade sig senare.

Tillsammans har de barnen Lennox, 8, Lily, 6, och Diego, 4. Sedan 2018 bor familjen i Schweiz och har berättat att de trivs där och inte har planer på att flytta till tillbaka till Sverige på ett bra tag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Foppas tid isär med Nicole

Peter Forsberg har tidigare gästat TV4-programmet Renées brygga – då berättade han att livet förändrats drastiskt sedan han slutade med ishockey.

– Man får ju ett annat tänk. Man sätter inte sig själv först, sa han då till programledaren Renée Nyberg.

I programmet tog de också upp att paret inte hinner få så mycket tid tillsammans.

– Jo, hon sa det lite på skämt, sa Peter Forsberg och fortsatte:

– Men det blir lite så. Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på.

Han tillade dock att det också kan finnas fördelar med att vara ifrån varandra.

– Man ska inte vara uppe i varandra hela tiden. Men nu kanske vi har gått igenom en period där vi har jobbat lite väl mycket. Vad är magiska formeln? Jag vet inte. Jag tycker att det fungerar bra i alla fall, sa Peter Forsberg.

Kritiken efter Foppa och Nicoles beslut

Men just nu har paret i alla fall tid tillsammans. De befinner sig nämligen med familjen på en lyxig semester på Maldiverna.

LÄS MER: Nicole Nordins hyllning till 6-åriga dottern Lily

Nicole Nordin har visat upp flera bilder på Instagram på vita stränder och turkosts vatten. Flera följare skrev i kommentarsfältet att de tyckte att det såg väldigt trevlig ut och önskade familjen en bra semester. Men vissa blev istället upprörda över att de valt och åka iväg mitt under coronapandemin.

”Men VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK?!?!?!?!?! Hur kan vissa ta sig friheten att resa NU?!?!?!?! Jag trodde ALLA skulle hjälpa till att bekämpa pandemin. Själv har jag också barn och älskar att resa men jag har suttit i karantän i ETT ÅR nu. VARFÖR kan inte alla hjälpa till att få slut på detta!!??”, skrev en person i kommentarsfältet.

”Covid?!”, skrev en annan.

”Är ni där nu i corona tider???”, skrev en tredje.

Men trots kritiken från vissa håll så har Nicole Nordin valt att lägga upp flera privata bilder från familjens härliga semester. Hon visar bland annat upp hur de bor, när de badar och seglar på en båt.

”Den här solnedgången kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta”, skriver Nicole Nordin på Instagram och visar upp en bildserie med familjen på stranden.

FOTO: Instagram/Hans Shimoda/TT

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins nya barnbesked men maken Jesper: ”Fantastiska”

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos offentliga uppmaning till bonusdottern Bianca