Nicole Nordins hyllning till 6-åriga dottern Lily

PEter Forsberg, Nicole Nordin och dottern Lily

Peter Forsberg och Nicole Nordins dotter har hunnit bli 6 år! Nu hyllas Lily av mamman i ett fint inlägg på Instagram.

För över tio år sedan träffades hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 47, och Nicole Nordin, 33, på en middag med gemensamma vänner. Och direkt uppstod det gnistor! 2010 gifte de sig också och har sedan dess fått tre barn ihop: Lennox, 8, Lily, 6, och Diego, 4.

Familjen bor nu i Zug i Schweiz, dit flyttade de för två år sedan.  Anledningen till den lytten var att paret köpt upp hälften av det schweiziska skomärket Inuikii, vars huvudkontor är i Zürich.

Vändningen efter tuffa tiden tillsammans

Både Peter Forsberg och Nicole Nordin har pratat om de haft svårt att få tid till varandra eftersom de jobbar så mycket. När han gästade TV4-programmet Renées brygga tog programledaren Renée Nyberg upp att hans fru tidigare sagt att deras relation mer liknar ett distansförhållande än ett samboförhållande, trots att de bor ihop. Peter Forsberg svarade då att nog var sagt som ett skämt, men menade att det trots allt ligger viss sanning bakom det där.

– Det blir lite så. Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på, sade Peter Forsberg i avsnittet.

Samtidigt, berättar han i avsnittet, gjorde det att de hann sakna varandra – vilket är viktigt.

Tack vare (ja, faktiskt tack vare) coronapandemin har de nu också kunnat tillbringa mer tid ihop.

– Våra barn har varit hemskolade i sju veckor, plus två veckors påsklov, så det har gett Nicole och mig chansen att umgås mycket med dem. Alla affärsresor har blivit inställda när sko- och andra mässor skjutits upp på grund av pandemin, säger Peter Forsberg till Expressen.

Nu har familjen också fått en anledning att fira!

Fina orden till dottern

Dottern Lily fyllde nämligen 6 år häromdagen, vilket så klart innebar ett roligt kalas med brorsorna och vänner.

Nicole Nordin skriver också ett fint inlägg om sig dotter.

”Ha den äran till Lily som fyller 6 år i dag. Omtänksam person, charmigt leende och det absolut bästa skrattet som finns. Älskar din humor och din inställning till livet. Min glada guldklimp och vår familjs lilla sötnos. Älskar dig för alltid”, skriver mamman.

I inlägget finns ett gäng bilder på den nyblivna 6-åringen som ler stort och håller om en gullig hund, sina födelsedagspresenter och sina två bröder.

”Så söta alla tre! Grattis till stora tjejen”, skriver en följare glatt och får medhåll:

”Grattis söta Lily tillsammans med dina goa bröder”, skriver en annan.

 

Instagramkontot Peter the poodle, som består av bilder på en kanadensisk pudel döpt efter hockeylegendaren, passar också på att framföra sina gratulationer:

”Grattis på födelsedag! All kärlek från pudeln Peter”.

Instagram, Patrik Österberg/TT

Senaste nytt