Artikeln innehåller reklamlänkar

Nicole Kidmans avslöjande: Därför fick jag och Tom Cruise inga biologiska barn

Hon förlorade två barn. För första gången talar Nicole Kidman ut om sin ångest och skälet till att hon aldrig blivit mamma på biologisk väg.

Nicole Kidman, 50, är en av världens mest kända skådespelerskor. I det nya numret av den engelska tidningen Tatler Magazine talar hon första gången ut om hennes långa svåra och smärtsamma kamp för att bli mamma vilken startade för redan 30 år sedan. Då hade hon precis träffat ex-maken Tom Cruise, 55, var nykär och ville inget hellre än att bli mor till hans barn.

Hollywood-stjärnan var till en början som i ett lyckorus då hon fick veta att hon var med barn, men graviditeten utvecklades snabbt till en mardröm. Det visade sig att hon hade drabbats av ett så kallat utomkvedshavandeskap, att det befruktade ägget satt sig fast utanför livmodern i äggledaren, ett tillstånd som i många fall kan vara livshotande. Med tanke på detta var det missfall hon sedan fick tur i oturen. Hade fostret fortsatt växa i äggledaren hade både det och Nicole dött.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Men som inte det var nog med denna traumatiska upplevelse drabbades skådespelerskan av ytterligare ett missfall i slutet av äktenskapet med Tom som hon skilde sig från 2001.

– Jag vet hur det känns att verkligen längta, denna enorma värkande längtan. Och så förlusten. Känslorna man får av förlusten vid ett missfall är något det inte har pratats tillräckligt mycket om. Det innebär en massiv sorg för många kvinnor, säger Nicole i intervjun.

Men redan efter utomkvedshavandeskapet bestämde sig Nicole och Tom för att adoptera. De fick dottern Isabella Jane, 25, 1992 och sonen Connor Anthony, 23, 1995. Nicole förklarar:

– Det innebär både enormt mycket smärta och enormt mycket glädje att bli förälder. Efter all längtan och smärta känner man bara ”Ahh!” när man äntligen blir förälder.

Efter skilsmässan från Tom träffade hon sin nuvarande man, countrystjärnan Keith Urban, 50, 2005. De gifte sig 2006 och har fått två biologiska barn ihop, döttrarna Sunday Rose, 9, och Faith Margret, 7, även om yngsta dottern är född genom en surrogatmamma. Och Nicole berättar att hon med åldern blivit extremt beskyddande. Det är därför hon och Keith aldrig visar upp döttrarna i media:

– Ingen kommer nära mina bebisar. Det är därför vi har vägrat sälja några foton av dem. Vi vill ha vår egen lilla kokong.

Nicole Kidman är idag gift med Keith Urban.

Paret har två barn, Sunday Rose och Faith.

Under äktenskapet med Tom Cruise adopterade paret två barn.

Connor Cruise.

Adoptivdottern Isabella Cruise och hennes make  Max Parker.

HETAST PÅ HÄNT TV: FELIX SANDMAN: “Jag dejtar någon”

LÄS OCKSÅ: Efter år av iskyla: Nicole Kidman återförenad med dottern

LÄS OCKSÅ: Nicole Kidman i bråk med sina egna barn – stjärnans ord avslöjar sprickan

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!