TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Efter år av iskyla: Nicole Kidman återförenad med dottern

10 mar, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Efter skilsmässan från Tom Cruise 2001 tappade Nicole Kidman successivt kontakten med deras gemensamma dotter Isabella Cruise, men nu ska mamma och dotter ha hittat tillbaka till varandra!
Annons

Under 90-talet adopterade Nicole Kidman, 50, och dåvarande maken Tom Cruise, 55, barnen Isabella, idag 25, och Connor, idag 22. Men efter parets skilsmässa 2001 tappade Nicole Kidman kontakten med sina barn. Det blev väldigt tydligt i hennes tacktal under Golden Globe-galan i januari där hon mottog pris för sin roll i HBO-serien “Big Little lies”, där hon spelar mot Alexander Skarsgård, 41. I talet tackade hon bara sina två barn som hon har med nuvarande maken Keith Urban, 50, döttrarna SundaySunny” Rose, 10, och Faith, 7.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Först ut idag, det betyder att mina döttrar fortfarande är vakna. Sunny och Faith, jag älskar er. Jag tar hem det här till er älsklingar, sa hon i talet.

Det var många som reagerade i och med att det inte är hennes enda döttrar, och att hon också har en son. Men nu menar sajten Radar Online att Nicole återupptagit kontakten med Isabella Cruise.

– Bella och Nicole har verkligen kommit närmre varandra de senaste månaderna. De är båda fokuserade på att komma framåt i sin relation, berättar en vän till familjen till nöjessajten.

Ett rykte som verkar stämma eftersom Sunny nyligen startade t-shirtmärket BKC, som står för Bella Kidman Cruise. Det är första gången hon använder sig av sin mammas namn.

Men tydligen har de fortfarande en del att jobba på i sin relation.

– Bella hoppas att de alla kan komma bättre överens – men vet att det fortfarande är en låg väg kvar, konstaterar källan.

Mamma Nicole Kidman var inte ens bjuden på Isabellas bröllop 2015 när hon gifte sig med sin pojkvän Max Parker.

FOTO: IBL, Stella

Annons