Nicole Falcianis vädjan efter uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falcianis ilska mot Eric Saade efter uppbrottet
Förra veckan berättade Nicole Falciani att hon och Eric Saade beslutat sig för att gå skilda vägar, bara veckor innan det planerade bröllopet.
Nu vädjar hon om hjälp från följarna.
Annons

Strax efter att 2018 slagit om till 2019 gick Eric Saade ner på knä och friade till Nicole Falciani. Därefter har deras följare, framför allt Nicoles, fått hänga med i den stora bröllopsplaneringen. Vi har bland annat fått ta del av Nicoles tårar när hon för första gången testade det som skulle komma att bli hennes bröllopsklänning, och också de prydliga inbjudningarna som för månader sedan skickades ut till de bjudna gästerna.

Annons

Bröllopet skulle ha ägt rum i Toscana i Italien i slutet av maj, men på grund av coronaviruset fick det skjutas upp.

Annons

Men under fredagskvällen förra veckan gick Nicole ut med att hon och Eric beslutat sig för att gå skilda vägar.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, berättade Nicole i ett inlägg på sin Instagram.

Nicole om den stora sorgen

Efter det har både hon och Eric varit tysta om uppbrottet, tills Nicole under gårdagen berättade mer om sorgen i ett inlägg på sin blogg.

Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut.”.

Annons

Bland kommentarerna till det ärliga inlägget stöttas hon av många.

Vädjar om hjälp

Efter uppbrottet finns det mycket som ska lösas och ordnas med. Nu vädjar hon om hjälp från sina följare.

Behöver hjälp. Någon vass jurist/advokat som är grym på avtal? Behöver hjälp med att granska ett avtal. Gärna någon som har rimliga priser”, skriver hon på sin Instagram story.

Nicoles vädjan till följarna.
Nicoles vädjan till följarna.
Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…