Nicole Falcianis nya ord om kärlekslyckan med pojkvännen

Nicole Falcianis nya ord om kärlekslyckan med pojkvännen
För några dagar sedan avslöjade Nicole Falciani att hon träffat kärleken igen. Nu visar hon upp pojkvännen på nytt – och berättar om sina känslor för honom.
Annons

Tanken var att Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, skulle gifta sig i år. Så blev det inte. Bröllopet ställdes först in på grund av coronapandemin och för några månader sedan lämnade Eric Saade sin partner sedan fem år tillbaka.

Annons

Nicole Falciani har sedan dess berättat att hon haft det väldigt tufft, men nu ser livet ut att ha vänt för influencern.

Nya kärlekslyckan

I en vlogg från Italien som lades upp på Youtube i början av augusti svarar hon på frågor från sina följare. En person frågar om hon dejtar någon. Då ler hon generat och svarar:

 – Ja, det kan man verkligen säga att jag gör. Jag träffar någon, säger hon och fortsätter:

Annons

– Gud vad pinsamt det var att svara på den här frågan, eller nej inte pinsamt men vi skiter i det nu.

Sedan var det tyst ett tag, men i ett blogginlägg för några dagar sedan avslöjade hon att kärlek uppstått mellan henne och en icke namngiven kille.

Det har ekat tomt länge här inne nu. Det var över två veckor sen sist. Och jag har ingen bra förklaring. Jag lever livet. Jag njuter. Jag är kär. Jag tillåter mig själv att vara i den känslan”, skriver hon i inlägget.

Mer än så hade inte följarna att gå på förrän hon lade ut en bild på den nya kärleken. På sin Instagram visade hon nämligen upp pojkvännen, som står vid en pool med ryggen vänd mot kameran.

Pojkvännens ord

Nu avslöjar hon mer om relationen. I en ny vlogg berättar hon om sin senaste resa tillsammans med den hemliga kärleken.

– Jag befinner mig alltså i Aten i Grekland. Jag har varit här i två dagar och åker hem i morgon kväll igen. Så det har verkligen varit en snabbvisit, men det har också varit väldigt härligt att få en liten semester med en person som jag tycker väldigt mycket om, säger hon i klippet och ler.

Annons

– Jag är så glad att vara här, tillägger hon.

Hon berättar vidare att de tillbringat dagarna med att äta, bada och sola.

– Sen tog vi några jättemysiga drinkar i solnedgången, säger hon och visar upp romantiska bilder från Atenkvällen.

I vloggen får man både se lite mer av pojkvännen, och även höra honom prata. Paret sitter vid en promenad intill en jättevacker sjö. Den är fylld av små fiskar, vilket gör att Nicole Falciani först inte vågar hoppa i badet. De skämtar kärleksfullt med varandra.

– Kör då, uppmannar pojkvännen.

– Jag är jätterädd, säger Nicole som kramar om sina knän.

– Ja, jag räddar dig från fiskarna om de äter upp dig, försäkrar killen.

Annons

Det verkar alltså som att Nicole Falcini har hittat kärleken igen. Vad kul!

Bild: Youtube/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…