Nicole Falcianis ärliga ord om otroheten – berättar nu

Nicole Falcianis ärliga ord om otroheten – berättar nu
Nicole Falciani berättar nu om ilskan över det plötsliga uppbrottet från Eric Saade och om varför relationen fick ett slut. Och hon berättar också för första gången om den tidigare otroheten, från en annan relation, när hon gästar podcasten Gott folk.
Annons

Influencern Nicole Falciani har levt många år i rampljuset. Redan som 10-åring började hon blogga, och hennes stora antal följare skvallrar om att hon är poppis och omtyckt hos många. För en och en halv månad sedan gick hon och exet Eric Saade skilda vägar, något som hon bekräftade i ett inlägg på Instagram.

Annons

Innan coronaviruset slog till var planen att Nicole och Eric skulle gift sig i slutet av maj i år, i Toscana i Italien. Men på grund av omständigheterna blev bröllopet först uppskjutet, men nu blir det inget bröllop alls.

Nicole gästar det senaste avsnittet av podcasten Gott folk med Hanna Persson, och i den berättar hon om sorgen och känslorna hon känner över uppbrottet idag.

– Nu är jag mest arg, väldigt skönt, skrattar Nicole, och fortsätter:

Annons

– Vissa dagar känns bra, och andra dagar känns piss. Men jag skulle säga att överlag så är jag mest arg. Det är skönare att vara arg än att vara ledsen.

Därför tog det slut mellan Nicole och Eric

Hon förklarar ärligt att det är honom hon är arg på, snarare än situationen. Beslutet om att gå skilda vägar var helt och hållet Erics, och inte i närheten av ett gemensamt beslut.

– Nej, absolut inte. Det var han som gjorde slut med mig. Det är väl därför min ilska är mot honom, förklarar hon i podcasten.

Att förlåta honom för sveket är något hon just nu inte ser kommer att hända i framtiden.

– Man ska aldrig säga aldrig, men just nu, nej, säger Nicole och tillägger också att Eric inte direkt bett om ursäkt.

Eric Saades drag efter uppbrottet

Eric Saade har varit relativt tyst om uppbrottet och det dröjde ett tag innan har yttrade sig om det över huvud taget. Men i fredags släppte han singeln Nån som du, som handlar om Nicole, och snart släpps även ett helt album med hans musik på svenska.

Annons

I podcasten Gott folk ska Nicole svara på några pest eller kolera-frågor, där hon bland annat får frågan om hon antingen skulle samarbeta med ett spelbolag eller marknadsföra sitt ex nya album. Hon tvekar inte en sekund, utan svarar snabbt att hon hade samarbetat med ett spelbolag framför att marknadsföra albumet.

– Då ska han få pengar sen för sina streams? och det vill jag ju inte? säger hon.

Hanna Persson undrar då om hon vill att hans album ska ‘gå skit’, varpå Nicole svarar ja.

Nicole Falciani om otroheten

Och Nicoles tydliga och ärliga svar slutar inte där. På den raka frågan, ‘har du varit otrogen?’ svarar Nicole snabbt ja.

– Ja det har jag, men jag var ung, 17. Så jag tänker att det kanske är okej, skrattar Nicole.

Nicole blev tillsammans med Eric Saade först när hon var 18 år.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…