Nicole Falciani om bråken med Eric Saade: "Han har inte så mycket att säga till om"

Nicole Falciani om bråken med Eric Saade: "Han har inte så mycket att säga till om"

Modebloggaren Nicole Falciani och artisten Eric Saade blev sambor i juli, men nu visar det sig att de har svårt att hålla sams.

Alla trånande Eric Saade-fans grät nog en tår eller två i våras när popartisten bekräftade sitt förhållande med unga modebloggaren Nicole Falciani, 18. I juli köpte de nykära dessutom en bostadsrätt ihop på Kungsholmen i centrala Stockholm med utsikt över Klara sjö.

Men nu visar det sig att allt inte är en dans på rosor för det unga paret.

nicole-falciani-eric-saade

Nicole och Eric har problem att hålla sams. Foto: IBL, Nicole Falcianis Instagram

– Vi bråkar ibland men det slutar alltid med att jag vinner, säger Nicole i en intervju med Veckorevyn och berättar att de ofta har olika syn på saker, speciellt hur de ska inreda sin lägenhet.

– Eric har inte så mycket att säga till om, fast han tror att han har det. Så det är mest jag som inreder och bestämmer hemma. Det är skönt.

Hon tror att hennes italienska arv spelar in när det gäller humöret.

– Mina kompisar och Erik säger alltid att mitt temperament inte är att leka med, och det är nog sant. Jag kan väldigt lätt bli arg och sur, och så gestikulerar jag mycket med händerna när jag pratar, säger hon i intervjun.

Eric Saade, Nicole Falciani Rockbjörnen 2015 - vimmel 2015-08-12 (c) TÄRNHUVUD ANNA / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85705

De bekräftade sitt förhållande i våras, men har redan köpt en bostadsrätt ihop. Foto: IBL

Nicole var bara 10 år när hon började blogga om mode. Vid tolv års ålder flyttade hon sin blogg till tjejtidningen Julias domän. Det var också då som hon träffade sex år äldre Eric, 24, första gången, även om det vid den tidpunkten inte var några känslor inblandade. Först många år senare blev de ett par och Eric må dela hennes intresse för mode, men Nicole delar verkligen inte hans intresse för musiken:

– Jag är så sjukt omusikalisk, så när han vill att jag ska lyssna på en ny demo och frågar om den är bättre än den förra brukar jag bara le och säga “ja, den är jättebra”, men egentligen hör jag ingen skillnad. Jag är tondöv, säger hon.

Andra läser också:

Carolina Gynnings skräck efter ingreppen: ”Jag hoppas mina läppar sitter kvar”

Petter öppnar upp om sin döende mamma: ”Ett uppbrott jag inte är redo för”

Här visar Britney Spears att hon är en fantastisk danslärare

FRÅN FÖRSTASIDAN