Carolina Gynnings skräck efter ingreppen: "Jag hoppas mina läppar sitter kvar"

Carolina Gynning oroar sig för att bli ruinerad – och för att hennes läppar ska ramla av.

Carolina Gynning, 37, nojar för att det ska hända henne eller barnen något, trots att konstnären tidigare saknat spärrar i sitt liv. Hennes bolag omsatte 14,5 miljoner förra året, men ändå är det bland annat pengar hon oroar sig för.

– Och nu sitter jag här i min ensamhet och nojar. Jag är orolig att bli ruinerad, att bli bankrutt. Dessutom kan jag inte spara pengar. Jag slösar katastrofalt mycket, berättar Carolina för Expressen.

Carolina Gynning har döttrarna Alicia och Adele tillsammans med sambon Alexander Lydecker. Foto: All Over Press

En annan ständig skräck är att hon ska få men av alla skönhetsoperationer hon genomgått. Carolinas år som modell har satt sina spår, hon kan till exempel aldrig vara nöjd med sitt utseende.

– Jag önskar att jag kunde släppa det, men jag kan inte det. Jag kan inte skita i att bleka tänderna, låta håret växa. Det är säkert en skada från mina år som modell. Jag är skadad för livet, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Jag gjorde ingrepp förr. Sprutade in något livsfarligt i mina läppar. Många andra av de som använde det medlet har tappat sina läppar. Alltså, de har liksom trillat av. Det är jättefarligt. Det har inte hänt något på mig än men jag hoppas verkligen att mina läppar sitter kvar, säger Carolina Gynning.

Andra läser också:

Carolina Gynning: ”Jag saknar mina döttrar något enormt!”

Camilla Läckberg och Simon Sköld: ”Först bebis – sedan bröllop”

Idol-deltagarna Anna-Sofia och Frans är ett par: ”Vi behöver inte vara hemliga längre”

SENASTE NYTT!