Idol-deltagarna Anna-Sofia och Frans är ett par: "Vi behöver inte vara hemliga längre"

De bor 90 mil ifrån varandra, men det har inte hindrat Idol-deltagarnas Anna-Sofia Monroys och Frans Waldridssons kärlek.

Kärleken spirar i Idol! Nu bekräftar Anna-Sofia Monroy, 16, att hon och Frans Walfridsson, 17, är ihop efter att det har tisslats och tasslats i veckor. På sin Instagram har hon lagt upp en bild på dem tillsammans.

– Om vi är ett par? Jo, det tror jag att vi är. Det är lite kärlek inblandat, säger Anna-Sofia till Aftonbladet när tidningen frågar om den här bilden:

https://instagram.com/p/9ZIyhZsckt/?taken-by=annasofiamonroy

I kommentarsfältet är det många fans till Frans som uttrycker sin sorg med krossade hjärtan. Någon skriver att “nu när han har tjej kan ni sluta ringa och rösta på honom”.

Själv åkte Anna-Sofia ut ur sångtävlingen den 16 oktober, men först då utvecklades relationen med Frans.

– Det blev mer och mer efter att jag åkte ut. När man kommer ut ur bubblan får man lite annat perspektiv på saker och ting, förklarar hon och beskriver det bästa med Frans:

– Det är kul att vara med honom, han är gullig och snäll.

Frans Walfridsson, "Idol", veckofinal. 2015-10-24 (c) SANDBERG MAGNUS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 4560

Frans hängde löst under förra fredagsfinalen. Får se hur det går imorgon. Foto: IBL

Idol-deltagarna har nu varit ett par i en månad, men det var först nu som Anna-Sofia vågade lägga ut bilden på dem tillsammans.

– Jag tycker att det är kul att se hur folk reagerar, så har vi kommit till en punkt där vi inte behöver vara så hemliga längre, säger hon.

Frågan är dock hur de ska få sitt distansförhållande att fungera. Anna-Sofia bor i Luleå, medan Frans bor i Tyresö, strax utanför Stockholm. Det betyder ett avstånd på över 90 mil mellan turturduvorna. Men kärleken känner inga gränser, som det heter…

Andra läser också: 

Idol-Niklas Musco på jakt – letar efter tjej och lya i Stockholm

Idol-Amanda Winberg får inte sova i samma rum som pojkvännen Felix

Idol-Simons viktigaste uppdrag är att vara pappa – hälsar på familjen flera gånger i veckan

SENASTE NYTT!