LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicola Perrellis starka ord – om saknaden till sonen Alessio: ”Sista bilden på oss”

30 okt, 2022 
André Färnsveden
Nicola Perrelli och ex-frun Charlotte Perrelli fick sonen Alessio ihop.
Nyligen fyllde Alessio 17 år och Nicola valde att dela med sig om saknaden till sonen som han inte har träffat på flera år.
Pappa saknar dig och älskar dig”, skriver han på Instagram.
Annons
Charlotte Perrellis insikt om sönernaBrand logo
Charlotte Perrellis insikt om sönerna

Tidigare i år hittade krögaren Nicola Perrelli, 53, kärleken på nytt. Han gifte sig nämligen med flickvännen Christina ”Tina” Karlsson. De hade varit tillsammans i 13 år och Nicola förklarade att det kändes larvigt att kalla henne för flickvän med tanke på deras ålder, i en intervju med Aftonbladet. Nicola fortsatte:

– Det tog lite tid, men nu slog vi till. Vi har planerat det länge, men har varit tvungna att skjuta upp det gång på gång. Men nu ville vi gifta oss. Det har varit ett sådant jävla skitår så vi bestämde oss när Tina fyllde år i november, sa han till tidningen.

Men det är inte Nicolas första äktenskap. Han har nämligen varit gift med schlagerdrottningen Charlotte Perrelli, 48, tidigare. De fick två barn ihop, sönerna Angelo, 18, och Alessio, 17. Men 2009 valde makarna att gå skilda vägar efter att ha varit gifta i sex år.

Annons

Charlotte Perrelli om den tuffa tiden med sonen Alessio

Sonen Alessio bor med sin mamma Charlotte, och firade även sin 17-årsdag ihop med henne. Eftersom Charlotte fyller år tio dagar innan sonen fick Alessio ett tidigt födelsedagsfirande, vilket mamman delade med sig av på Instagram.

Dubbelt firande!!!! Igår firade vi speciellt denna kille. Med det största hjärtat som finns… världens finaste Alessio fyller snart år och igår fick vi överösa honom med kärlek, presenter och firande!!! We love you”, skrev Charlotte.

När det äntligen var dags för sonens riktiga födelsedag skrev hon ett känslosamt blogginlägg om sonen, där hon berättade om den tuffa tiden de har genomgått ihop.

Som vi krigat tillsammans. Vi har upplevt sådana jobbiga situationer och det har gjort oss starka. Jag älskar dig Alessio och gläds åt dina framgångar och framsteg. Du gör mig stolt! Och du vill göra mig stolt…. Du jobbar för att vara en bra, fin person och det älskar jag. Du säger aldrig nej till någon som ber om hjälp. Otroligt fina egenskaper

Nicola Perrellis ord om saknade till sonen Alessio

Men det var inte bara mamma Charlotte som skickade en offentlig hälsning till sonen på födelsedagen. Även hans pappa Nicola Perrelli, valde att skriva en text till Alessio, där han visade upp den senaste bilden de tog ihop och berättade om den långa tiden de har varit ifrån varandra.

Stort Grattis min Älskade son Alessio på din 17-årsdag. Nu är det 5 ÅR sedan vi sågs sist = 1825 dagar sen. Det här var sista bilden på oss. Pappa saknar dig och älskar dig”, skriver Nicola Perrelli på Instagram.

Orden rörde Nicolas före detta svägerska Pernilla Wahlgren, 54, som skrev en känslosam kommentar under bilden.

Så oerhört sorgligt… Mitt hjärta brister för dig och den saknad du måste känna…!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Aftonbladet/TT

Annons