bianca ingrosso

Bianca Ingrossos avslöjande om relationen med pappa Emilio

Bianca Ingrosso och Emilio Ingrosso

Bianca Ingrossos föräldrar har inte varit ett par på många år.
Emilio Ingrosso är dessutom numera bosatt utanför Sveriges gränser.
Nu avslöjar Bianca en insikt om deras relation.
Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp
0:29

Efter reklamen: Benjamin Ingrossos tunga sjukdomskamp

(0:29)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, går minst sagt i sina föräldrars fotspår när det kommer till att leva i offentligheten.

De före detta makarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso gifte sig 1993 i Laholms kyrka. Men fem år senare sprack äktenskapet och de valde att gå skilda vägar. Under deras relation var de ett av våra mest omskriva par och under deras år ihop fick de även sönerna Oliver Wahlgren Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Pernilla är en av våra mest folkkära sångerskor och skådespelare och är i skrivande stund aktuell med hennes egen föreställning Pernilla Wahlgen har hybris.

Emilio är även han ett mycket välkänt ansikte – han äger ett helt gäng framgångsrika restauranger både i Sverige och i Spanien.

Pernilla och Emilio har hittat kärleken på nytt

Idag har de båda hittat kärleken på nytt. Pernilla gick efter många år som singel ut med nyheten att hon och Christian Bauer funnit varandra och ser idag ut att vara lyckligare än någonsin.

Planen är att Christian ska flytta in i Pernillas nya hus som förväntas stå klart till jul tillsammans med henne och hennes yngsta son Theo Wahlgren, 15.

Emilio har varit gift med sin stora kärlek Åsa Ingrosso, 47, i över sju år. Paret bor mestadels på Mallorca i Spanien men har även en lägenhet i Sverige.

Lägenheten som är 55 kvm ligger i Vasastan i Stockholm. Åsa som älskar att inreda har gjort bostaden till en skön plats att landa på – och stilen för ens tankar till en lyxig hotellsvit.

Biancas insikt i relationen med Emilio

Då Emilio och Åsa äger flera restauranger i Sverige hör det inte till ovanligheterna att paret lämnar semesterön Mallorca för en visit på hemmaplan. Dessutom har de båda barn från tidigare relationer som bor i Sverige som de självklart vill passa på att hälsa på emellanåt.

När de väl befinner sig i Sverige ser man dem ofta vara ute och ägna sig åt det de gillar mest – äta god mat på flådiga restauranger – ofta i sällskap med sina barn.

Men i Biancas senaste video på Youtube avslöjar hon att hon själv är dålig på att umgås med sin pappa när han väl är på hemmaplan. Det kommer på tal när Benjamin berättar att han kanske ska iväg och äta middag med Emilio – då kommer Bianca på sig själv!

– Ja juste pappa är här ja! Jag är så dålig på att umgås med honom när han är här det är helt sjukt.

FOTO: Discovery+/Cornelia Nordström / Expressen / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN