TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Wahlgrens nya elände: "Tur att man har hemförsäkring"

26 mar, 2015 
Hänt
Vi tycker faktiskt att Niclas Wahlgren haft nog med motgångar. Nu har stackaren också lyckats tappa sin fina platt-tv i golvet.
Annons

Det var i november som Niclas Wahlgrens, 49, och Laila Bagges, 42, skilsmässa blev officiell. Sedan dess har livet av allt att döma lekt för Laila. Niclas har däremot haft det lite tuffare. I början av året talade han ut om uppbrottet och hur jobbig situationen var – och deras relation idag är obefintlig.

– Jag älskar henne mest av allt i hela världen, jag kan inte tänka mig att leva utan henne. Jag ville kämpa in i kaklet. Men jag vet att hon har gått vidare och att det är spiken i kistan. Den kontakt vi har är vid överlämningar av vår son Kit, och vi gör allt för att det här ska bli lätt för honom. Att relationen är iskall är en jättesorg. Men jag måste acceptera hennes vilja, sa han till Aftonbladet.

Niclas har hopp om livet. Foto: Stella Pictures
Niclas har hopp om livet. Foto: Stella Pictures

Sedan dess har exmakarna hunnit med att lämna miljonvillan på Lidingö. Laila flyttade till ett flådigt radhus några kvarter bort medan Niclas numera huserar på 64 kvadrat på Södermalm i Stockholm. I samband med köpet lät han riva ut hela lägenhet för att göra om alltsammans så som han ville ha det. Men knappt han stackars Niclas boa in sig förrän han råkade tappa sin stora, fina platt-tv i golvet…

Laila och Niclas. Foto: Stella Pictures
Laila och Niclas. Foto: Stella Pictures

Som tur är verkar Niclas ta det med en klackspark och skrev lättsamt på Instagram att sonen nu tvingas kolla på Netflix på datorn och hur tur det är att man har hemförsäkring.

Det är rätt inställning, Nicke!

Mer Laila och Niclas:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons