LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvall ryter ifrån efter upptäckten – ilskna orden: ”Varför?”

09 aug, 2023 
Johanna Talamo
NANNE GRÖNVALL
Den folkkära artisten Nanne Grönvall lever tillsammans med Peter Grönvall och makarna är idag lyckliga farföräldrar till fyra barnbarn. Nu ryter Nanne Grönvall ifrån efter upptäckten:
”Är det för mycket begärt?”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvalls kärleksbesked med maken Peter Grönvall: ”går inte en dag”Brand logo
Nanne Grönvalls kärleksbesked med maken Peter Grönvall: ”går inte en dag”

Sångerskan Nanne Grönvall, 61, och maken Peter Grönvall, 59, har varit gifta med varandra sedan 1994. De har sönerna Charlie Grönvall, 33, och Felix Grönvall, 31 tillsammans och sonen Robin Grönvall, 44 har Nanne från en tidigare relation. Inte nog med barn så har Nanne dessutom fyra barnbarn.

Nanne Grönvall lycka som farmor

För ungefär fyra år sedan fick Nanne och resten av familjen sitt näst-senaste tillskott, Hugo och i ett privat meddelande till Hänt delade hon nyheten.

”Kan bekräfta att vi ska bli farmor och farfar till ytterligare ett barnbarn med beräknad nedkomst om två veckor (31 maj). Charlie och Veronica väntar barn. Det ska bli så kul med ytterligare ett barnbarn i vår familj.”, skrev Nanne då i ett meddelande till Hänt.

Därefter meddelade Nannes son Charlie Grönvall, som i våras var aktuell i musikalen Hair som spelades på Göta Lejon i Stockholm, att även han skulle bli pappa – för första gången.

Annons

I ett inlägg på Instagram bekräftade sedan Nanne att sonen Charlie och frun Veronica äntligen hade välkomnat sin dotter till världen.

”Välkommen till världen vackra, fina Céleste Grönvall. Grattis kära Charlie och Veronica till den nya familjemedlemmen, efter nio månaders väntan, och även till Célestes syskon Tobias och Hayfaa. Att få vara farmor och farfar är bland det vackraste som finns i världen, och nu har alltså vårt 4:e barnbarn kommit.”, skrev Nanne då.

Nanne Grönvall ryter ifrån efter upptäckten

Nanne fick sitt genombrott av sin medverkat i Melodifestivalen som hon redan 1986, var med i första gången.

Nu är den folkkära sångerskan 62 år och i ett inlägg på sin Instagram ryter hon ifrån efter upptäckten om att Facebook inte har funktionen att skapa avatarer som tillåter ålderstecken.

Annons

"Skapa en avatar” dök upp på Facebook och jag tänkte ”vad kul, jag testar”. Ännu gladare blev jag när jag såg att det stod att man kunde skapa "ansiktslinjer”. Naivt trodde jag att det innebar att man även kunde sätta dit lite vackra rynkor eller linjer i ansiktet som skulle få min avatar att se ut som de 60 år jag är, och inte 20 år, skriver Nanne på sin Instagram.

Därefter ifrågasätter hon Facebook och undrar varför det inte är möjligt att skapa avatarer som representerar alla åldrar, för att tillåta stoltheten och skönheten som det faktiskt innebär, att bli äldre.

”Varför skapas inte avatarer på Facebook för olika åldrar, där jag och många andra vuxna kan stolta få skapa våra kvinnliga och manliga äldre drag. Visst det hänger lite här och var, för tyngdlagen sätter spår längs livet. Men för min del känns det som ett tecken på att jag fått leva och vara med och uppleva både fantastiskt bra och oerhört tuffa saker i livet.”, skriver Nanne.

Annons

Nanne avslutar med att påpeka att alla människor inte behöver ha samma känslor som hon kring åldrandet men att valmöjligheterna bör finnas.

”Det innebär inte att alla ska känna likadant, eller att man inte kan ändra sig längs livets gång. Men vi måste alla få kunna göra våra val av digitala utseenden och att bli äldre, utan att skämmas eller bli förbisedda. Så lite skapande av åldersdrag tycker jag inte är för mycket begärt, så får vi alla välja fritt, hur unga eller gamla vi än är, vilket åldersspann vår egen signatur avatar sen ska ha. Är det för mycket begärt? Jag bara undrar?”

FOTO: Instagram/Johan Nilsson/TT

Annons