ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvalls nya hälsobesked – efter tunga sjukdomskampen

18 maj, 2023 
Nanne Grönvall
Nanne Grönvall fick problem med bisköldkörteln härom året.
I en ny intervju med Hänt berättar hon nu om hur det ser ut med hälsan idag samt glädjen över att återförena One more time.
– Vi kommer göra massor nu, säger Nanne till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvalls nya besked om Melodifestivalen: ”Det vet man aldrig”Brand logo
Nanne Grönvalls nya besked om Melodifestivalen: ”Det vet man aldrig”

Nanne Grönvall, 60, är precis hemkommen från Liverpool, England, när Hänt når henne. Under Eurovision song contest-veckan har Nanne och bandet One more time återförenats.

– Vi kommer göra massor nu. Vi släpper på fredag en låt som heter Kärleken, det är One more time och kärlekskören som vi kallar det för. En jättehärlig fin låt som blir den första vi släpper för One more time nu men också då tillsammans med kärlekskören som består av Caroline af Ugglas, Anne-Lie Rydé, Hanna Hedlund och Kristin Kaspersen. De är jättemånga med och sjunger, det är jättekul och är en helt fantastisk kärlekslåt, säger Nanne till Hänt.

Men ni återförenas helt nu tillsvidare?

– Ja nu blir det 100 fokus på det framöver. Det är skitkul att jobba med Maria igen. Peter och jag jobbar ju redan ihop men det blir en annan typ av musik.

Annons

Så ska Nanne Grönwall fira sin födelsedag

Inte nog med återförening och nya låtar så fyller Nanne även år 18 maj. På grund av resan har hon däremot inte bestämt hur firandet ska bli.

– Jag har faktiskt inte hunnit tänka på det. Jag vet inte men jag tror det blir ganska lugnt. Det blir väl här hemma och så får vi se om några av kidsen kommer över, barn och barnbarn. Men inget party, jag fyllde ju jämt förra året men även då blev det lugnt, säger hon.

Nya hälsobeskedet efter dramatiska sjukdomstiden: ”Jag mår bra”

I mars 2020 delade Nanne med sig av ett Instagram-inlägg direkt från sjukhussängen. Hon förklarade då att hon hade genomgått en halsoperation på grund av överproduktion i ena bisköldkörteln. När Hänt träffade henne i samband med Allsång på Skansen förra sommaren berättade hon hur hon upptäckte att något inte stod rätt till i kroppen.

Annons

– Jag märkte att jag var ovanligt trött men också att jag blev väldigt andfådd. Det kunde räcka med två, tre trappsteg så fick jag tufft att andas. Det var nog där som det var framför allt. För jag är ändå i god kondition, men det kunde pendla från dag till dag, sa då Nanne.

Hur mår du nu?

– Jag mår bra tycker jag.

Du hade tufft där med halsoperation för ett par år sedan, är allt bra med den biten nu?

– Ja men det tycker jag absolut. Allt funkar jättebra.

Nyligen avslöjade Nanne dessutom att hon ska bli farmor igen. Denna gången är det sonen Charlie Grönvall, 33, som ska bli pappa.

FOTO: TT

Annons