AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nanne Grönvall bekräftar sonen Charlies bebislycka – ska bli farmor

15 maj, 2023 
NANNE GRÖNVALL, CHARLIE GRÖNVALL
Nanne Grönvall är redan farmor till en hel drös med barnbarn. Nu kan hon avslöja att familjen snart kommer utökas ännu mer!
”Vi är alla sååå lyckliga över detta”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”Brand logo
Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”

Nanne Grönvall, 60, och maken Peter Grönvall, 59, har varit tillsammans i massa år och gifta sedan 1994. De har sönerna Charlie Grönvall, 33, och Felix Grönvall, 31, tillsammans och Nanne har även sonen Robin Grönvall, 44, från en tidigare relation. Inte nog med barn så har Nanne dessutom tre barnbarn.

För ungefär fyra år sedan fick familjen sitt senaste tillskott, nämligen lilla Hugo!

– Grabbarna mår bra och yngsta sonen Felix har fått barn så vi har blivit farmor och farfar till lilla Hugo så det är jättebra med alla tre grabbarna, sa Nanne då till Hänt.

Nanne Grönvall avslöjar stora bebislyckan

Och nu kan hon berätta en annan glad nyhet! Nämligen att även sonen Charlie ska få barn, vilket betyder att hon ska bli farmor igen!

Annons

”Kan bekräfta att vi ska bli farmor och farfar till ytterligare ett barnbarn med beräknad nedkomst om två veckor (31 maj). Charlie och Veronica väntar barn. Det ska bli så kul med ytterligare ett barnbarn i vår familj.”, skriver Nanne i ett meddelande till Hänt.

Hon fortsätter:

”Men nu kan jag alltså bekräfta första gången att vi ska bli farmor och farfar ännu en gång. Vi är alla sååå lyckliga över detta.”

Charlie Grönvall går i mamma Nannes fotspår

Nannes son Charlie har verkligen gått i mammas fotspår och satsat stenhårt på musikkarriärren. Charlie slog igenom i Idol 2016 – då han lyckades charma tittarna till en tredjeplats.

Sedan Idol har han varit ute på turné med sitt band Bracelet och synts till i flera olika musikaler. När Hänt pratade med Nanne i höstas berättade hon om sonens framgångar.

– Charlie spelar ju i musikalen om Noice i höst och i musikalen Hair i vår, samtidigt som han arbetar som förskolelärare, sa hon då.

Nanne och Charlie tävlade även tillsammans i förra säsongen av Doobidoo.

– Det var superkul att tävla ihop med Charlie. Vi är ju båda sådana att vi mer går in i det för att det är roligt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons