ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Nanne Grönvall om uppgörelsen med sonen Charlie: ”Gemensam vårdnad”

27 sep, 2022 
Nanne och Charlie Grönvall
Charlie Grönvall är högaktuell i musikalen Noice.
Hans mamma, Nanne, ligger heller inte på latsidan och inom kort kommer ny musik.
I en intervju med Hänt berättar artisten om relationen med sonen.
– Vi hinner inte ses så ofta som vi skulle önska för tillfället.
Annons
Nanne Grönvalls kärleksbesked med maken Peter Grönvall: ”går inte en dag”Brand logo
Nanne Grönvalls kärleksbesked med maken Peter Grönvall: ”går inte en dag”

Nanne Grönvall, 60, har varit i rampljuset sedan 90-talet och är idag en av våra mest folkkära artister. Hon har ställt upp i Melodifestivalen hela åtta gånger, nu senast med bidraget Carpool Karaoke.

När det kommer till privatlivet har Nanne varit gift med Peter Grönvall, 59, i snart 30 år. Makarna har två gemensamma barn, Charlie Grönvall, 32 och Felix Grönvall, 30. Och med tanke på Nannes framgångar med artisteriet är det inte så förvånande att sönerna också har gett sig in i musikbranschen.

Nanne och Charlie Grönvall tävlar ihop i Doobidoo 2022

Det var i Idol 2016 som tittarna fick lära känna Charlie Grönvall. Han lyckades charma många tittare och landade till slut på en tredjeplats. Sedan dess har Charlie varit ute på turné med sitt band Bracelet samt synts i flera musikaler. I en ny intervju med Hänt berättar Nanne om sonens succé.

Annons

– Charlie spelar ju i musikalen om Noice i höst och i musikalen Hair i vår, samtidigt som han arbetar som förskolelärare, säger hon.

Just nu är Nanne och Charlie också aktuella i den pågående säsongen av Doobidoo där de tävlar ihop. Att jobba ihop med familjen är något Nanne verkar tycka är väldigt roligt.

– Det var superkul att tävla ihop med Charlie. Vi är ju båda sådana att vi mer går in i det för att det är roligt, säger hon.

Uppgörelsen med sonen Charlie – nu berättar Nanne Grönvall

Precis som Charlie har Nanne en hel del på tapeten just nu. Hon ska släppa ny musik med musikgruppen One More Time, som alltså återförenas 25 år efter vinsten i Melodifestivalen.

– Dessförinnan släpper jag den engelska versionen av Carpool Karaoke, den 5 november, med en kul video till. Vi pusslar lite nu för att förhoppningsvis få till att jag får göra Carpool Karaoke tillsammans med James Corden i Los Angeles i vår, som han bjöd in till när jag gjorde den svenska versionen i Melodifestivalen 2020. Men pandemin kom emellan då, men nu gör vi ett nytt försök, berättar Nanne.

Med anledning av detta hinner Nanne och Charlie inte ses speciellt mycket just nu. Det finns dock någonting, eller snarare någon, som binder dem samman.

– Vi har ”gemensam vårdnad” om vår hund Ripley så det blir ändå att vi hörs dagligen åtminstone på telefonen, om vem som ska ha Ripley vilka dagar under veckan osv.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons