LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nanne Grönvall bekräftar lyckan med sonen – stora glädjebeskedet

26 mar, 2023 
Karriären går spikrakt uppåt för Nanne Grönvalls son Charlie.
Nu kan Nanne komma med ett nytt glädjande besked om sonens karriär.
”Fantastiska framgångar”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”Brand logo
Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”

Den folkkära artisten Nanne Grönvall, 60, slog igenom stort på 90-talet och de flesta har hört låtarna Håll om mig, Avundsjuk och Jag måste kyssa dig. Nanne har även ställt upp i Melodifestivalen hela åtta gånger, senast med bidraget Carpool Karaoke.

När det kommer till familjelivet för Nanne så har hon varit gift med Peter Grönvall, 59, i mer än 30 år.
Makarna har två gemensamma barn, Charlie Grönvall, 33 och Felix Grönvall, 31. Och med tanke på Nannes framgångar med artisteriet är det inte så förvånande att sönerna också har gett sig in i musikbranschen.

Nanne Grönvall om sonen Charlies framgångsrika karriär

Nannes son Charlie har verkligen gått i mammas fotspår och satsat stenhårt på musikkarriärren. Charlie slog igenom i Idol 2016 – då han lyckades charma tittarna till en tredjeplats.

Sedan Idol har han varit ute på turné med sitt band Bracelet och synts till i flera olika musikaler. När Hänt pratade med Nanne i höstas berättade hon om sonens framgångar.

Annons

– Charlie spelar ju i musikalen om Noice i höst och i musikalen Hair i vår, samtidigt som han arbetar som förskolelärare, säger hon.

Nanne och Charlie tävlade även tillsammans i förra säsongen av Doobidoo.

– Det var superkul att tävla ihop med Charlie. Vi är ju båda sådana att vi mer går in i det för att det är roligt, har Nanne tidigare berättat för Hänt.

Nanne Grönvall bekräftar lyckan med sonen Charlie – glädjande nyheten

Nyligen var Nanne och maken Peter på plats på Göta Lejon för att kika på musikalen Hair där Charlie spelar en av rollerna. Makarna hade en fantastisk kväll och hyllade alla i ensemblen.

” En så mysig och rolig kväll tillsammans, och dessutom att få uppleva Charlie i denna nya typ av rollkaraktär, gentemot när han spelade Hasse Carlsson i musikalen om Noice, senast i höstas .”

Nanne kunde även dela med sig av ett glädjande besked rörande sonens karriär och hyllade han för alla hans fantastiska framgångar.

Annons


” Båda helt lysande roller, kära, underbara Charlie, som i sommar och höst åker ut på turné med gruppen Noice. Grattis Charlie till alla fantastiska framgångar!”, skriver Nanne.

När Hänt når Nanne berättar hon om sitt och Charlies fullspäckade schema och att hon gärna vill göra något framöver med sonen.

”Vi tycker att det vore super kul att göra något tillsammans, men just nu har vi så fullt upp på vardera håll. Peter och jag och Maria Rådsten har fullt upp med inspelningar av nya One More Time låtar och Charlie har fullt upp med både musikalen Hair, kommande Noice projekt och mycket annat. Vi har gjort några enstaka gigs tillsammans, som förra sommaren när Charlie, yngsta sonen Felix, Peter och jag, gjorde ett par gigs ihop k Ronneby. Så tids nog vore det jätte roligt att göra mer saker ihop”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: TT

Annons