LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nanne Grönvall bekräftar bebislyckan – första bilden på nytillskottet: ”Vackraste som finns”

10 jun, 2023 
Frida Eklöf
Det råder bebislycka för familjen Grönvall!
Nanne Grönvall och maken Peter Grönvall har äntligen blivit farmor och farfar igen.
Sonen Charlie Grönvall har nu välkomnat dottern till världen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”Brand logo
Nanne Grönvall om den hektiska tiden: ”Hinna med nära och kära”

Folkkära Nanne Grönvall, 61, och maken Peter Grönvall, 59, har varit gifta sedan 1994. Tillsammans har makarna sönerna Charlie Grönvall, 33, och Felix Grönvall, 31. Från en tidigare relation har Nanne även sonen Robin Grönvall, 44. Inte nog med barn så har Nanne dessutom fyra barnbarn.

Nanne Grönvalls bebislycka bekräftad: ”Farmor igen”

Det var för ungefär fyra år sedan som familjen Grönvall fick sitt senaste tillskott, nämligen barnbarnet Hugo!

”Kan bekräfta att vi ska bli farmor och farfar till ytterligare ett barnbarn med beräknad nedkomst om två veckor (31 maj). Charlie och Veronica väntar barn. Det ska bli så kul med ytterligare ett barnbarn i vår familj.”, skrev Nanne då i ett meddelande till Hänt.

Charlie Grönvall har blivit pappa till en dotter

Charlie Grönvall var i våras aktuell i musikalen Hair som spelades på Göta Lejon i Stockholm. Men nu har han fått en ny roll i livet, han har nämligen blivit pappa för första gången.

Annons

Det är i ett inlägg på Instagram som Nanne kan bekräfta att Charlie och frun Veronica äntligen har välkomnat sin bebis till världen.

”Välkommen till världen vackra, fina Céleste Grönvall. Grattis kära Charlie och Veronica till den nya familjemedlemmen, efter nio månaders väntan, och även till Célestes syskon Tobias och Hayfaa. Att få vara farmor och farfar är bland det vackraste som finns i världen, och nu har alltså vårt 4:e barnbarn kommit.”, skriver Nanne på Instagram.

Dottern Céleste är inte Veronicas första barn, sedan tidigare förhållande har hon nämligen sönerna Tobias och Hayfaa. Hänt har varit i kontakt med den nyblivna farmorn som berättar om glädjen med barnbarnen.

”Allt har gått bra och det är helt fantastiskt att bli farmor igen. Peter och jag älskar att vara med barnbarnen och hitta på allt från resor ihop till vardagssaker som att gå till parken eller gå ut och äta tillsammans. Nu blir det en ny farmor-fas i livet igen; att få dra barnvagn och följa hennes nya steg i livet. Så tacksam att få uppleva det ännu en gång. Längtar så att få hålla om henne så snart de hunnit landa där hemma.”, skriver Nanne till Hänt.

FOTO: Robert Eklund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons