LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mos och Smail är tillbaka – deltar i "Paradise hotel" igen

19 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
LÄS MER: PH-paret har gjort slut: ”Dumpade mig när programmet började”
Annons

Jesper “Jeppe” Johansson, 26, är klar. Kristian Täljeblad, 26, också. Nu avslöjar TV3 ytterligare två av höstens återvändande deltagare i “Paradise hotel” – och det blir ytterligare två tittarfavoriter.

Robin “Mos” Andersson, 24, kammade hem vinsten i både “Förspelet” och i hela “Paradise hotel” när han tävlade 2015. Mos gjorde också succé med sin låt “Go Charlie”, som streamades miljontals gånger på Spotify. Sedan programmet har han också deltagit i “För känd för kärlek” och “Stjärnhoppningen”. Nu är han återigen klar för dokusåpan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Hörde jag Paradise hotel? Ang”, skriver han på Instagram.

Dessutom blir Smail Alihodzic, 26, en av höstens deltagare. Smail deltog i “Paradise hotel” 2014, där han var en av de starkaste spelarna och tog sig nästan till final, men blev utskickad av sin partner Saga Scott, 27. Smail har också deltagit i “Cirkus Magaluf” och “För känd för kärlek” samt lett sin egen spinn off-serie “Keep on Smailing” på Viafree.

Redan i början av mars kunde Hänt avslöja att höstens upplaga av ”Paradise hotel” kommer att bli en ”allstar”-upplaga, där gamla deltagare från tidigare säsonger kommer att återvända till Mexiko.

– Höstens ”Paradise hotel ”kommer bli riktigt maxat. De närmsta dagarna släpper vi ett antal killar som är tittarfavoriter från tidigare säsonger och som återvänder nu i höst. Det kommer bli en positiv överraskning för tittarna – men för att alla PH-fans ska få längta lite mer håller vi både tjejerna och det exakta upplägget hemligt till efter sommaren. Men fler nyheter och fler deltagare kommer släppas inför premiären, säger Susanne Nylén, presschef MTG Sverige, till Hänt.

Foto: IBL

Annons