LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandéns festbild väcker starka reaktioner

10 jul, 2023 
Johanna Talamo
Molly Sandéns bild väcker starka reaktioner
I juni välkomnades Molly Sandén och David Larsons son till världen. Molly Sandén delade nyligen bilder på Instagram från när hon varit ute med vänner vilket skapade starka reaktioner hos följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stortBrand logo
Molly Sandén om nya turnén – Vi kommer slå på stort

Molly Sandén, 30 och David Larson, 35 blev ett par 2019. I början av 2023 gick kärleksparet ut med att de väntade barn och i juni välkomnade de sin son till världen.

Molly Sandéns graviditet och relation med David Larson

Molly Sandén och David Larson, som är musiker och skådespelare, blev ett par 2019 och David har tidigare uttryckt sina starka känslor för Molly.

– Det bästa med Molly är att hon har en blick för livet som är väldigt ljus utan att det blir tråkigt. Jag älskar att se världen ur hennes ögon. Jag är mer lagd åt det lite mer ängsliga hållet och hon är mer sprudlande och funderar inte så himla mycket och bara gör och är glad, och det är sån otroligt fin egenskap och det är en av sakerna som är bra med henne. Det finns massa… jag älskar henne, sa han då till Hänt.

Annons

Efter att ha gått ut med sin graviditet i början av 2023 har Molly Sandén även berättat om kampen rörande sin diabetes i samband med att vara gravid.

Hon berättade då för Aftonbladet att hon är tacksam att hon kunnat hantera sjukdomen genom möjligheten att vara flexibel i arbetsschemat.

– Det är tufft med diabetesen, men jag är tacksam att jag har möjlighet att ändra om i schemat och vara lite flexibel, så det har funkat jättebra, sade Molly då.

Hon fick även frågan om hon hunnit förbereda sig inför livet som mamma.

– Inte alls. Jag tror inte riktigt man kan göra det ändå, så jag försöker bara må bra, svarade hon.

Efter en kämpig graviditet födde Molly till slut sin efterlängtade son i juni och på Instagram strömmade gratulationerna in från nära och kära.

Molly Sandéns festbilder väcker starka reaktioner

I söndags delade Molly med sig av bilder på sin Instagram. Bilderna visar när hon umgås med vänner och på vissa av bilderna syns det vinglas bland sällskapet. En följare skrev då att hon inte får dricka alkohol när hon ammar vilket väckte starka reaktioner hos andra som var snabba med att gå till Mollys försvar.

”Besserwisser... tror du inte att hon kan ta hand om sitt eget barn???”, skriver en följare.

”Det finns inga medicinska risker för barnet om mamman dricker måttliga mängder alkohol! Citat livsmedelsverket!”, påpekar en annan.

”Det får man visst, lär dig fakta innan du kommenterar dumma svar”, skriver en tredje.

FOTO: TT/Instagram

Annons