LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Niclas Wahlgrens kryptiska kärleksbesked: ”Jag är glad”

10 jul, 2023 
Johanna Talamo
Niclas Wahlgrens kryptiska kärleksbesked
I fjol gick Niclas Wahlgren ut med att han funnit kärleken, i mars i år avslöjade dock systerdottern Bianca Ingrosso att han är singel igen i sin talkshow.
I podcasten Nemo möter en vän kommer Niclas nu med ett nytt kryptiskt kärleksbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 58 fann kärleken i träningsprofilen Rebecca Hjelt, 35 förra året och i en intervju med Expressen gick han då ut med att de var ett par.

– Det är inte något nytt, det är heller inte något jättegammalt. Däremot är det någonting väldigt vackert och fint och ja, det är min flickvän, sade han då och fortsatte.

– Det är fantastiskt, jag är väldigt, väldigt lycklig.

Bianca Ingrosso om Niclas Wahlgrens relationsstatus

I våras gästade Carola Häggkvist Bianca Ingrossos talkshow Bianca. I avsnittet pratade Carola och Bianca om Niclas varpå Carola ställde frågan gällande Niclas relationsstatus.

– Niclas är inte gift, men han har sällskap eller hur?, frågade Carola då.

– Nej, han är singel igen, svarade Bianca då.

Förutom uttalandet i Biancas talkshow så har misstankar kring parets uppbrott florerat. Efter att Niclas Wahlgren gick ut med att han och Rebecca Hjelt var ett par så kunde man ta del av glimtar från deras relation på Instagram och de marknadsförde även en träningsresa tillsammans.

Annons

Inför träningsresan som paret skulle åka på tillsammans blev dock Rebecca senare ersatt av en annan träningsprofil. Det spekulerades dessutom i parets status då de slutade publicerade bilder på varandra och inte längre syntes tillsammans.

Niclas Wahlgrens kryptiska kärleksbesked

I senaste avsnittet av podcasten Nemo möter en vän är det Niclas Wahlgren som gästar podden och där diskuterar han tillsammans med värden Nemo Hedén bland annat kärlekslivet och relationer.

Niclas berättar om hans tidigare syn på relationer och hur den förändrats genom åren. Han förklarar att han förr utgått från vad han vill ha hos en partner medan han idag utgår ifrån vad han behöver.

–Idag kan jag se en kvinna och tänka ”det där är vad jag vill ha, så det ska jag inte ha”. Men när det är vad jag behöver, då blir den människan mer djupt förankrad, säger han och fortsätter.

–Men jag har misslyckats även ganska recently va så, jag vet inte.

Niclas förklarar även att värdesätter en liknande livssyn och spontanitet i en relation, på frågan om han är singel idag svarar han:

– Låter den frågan vara obesvarad, man vet aldrig vem som lyssnar. Men jag är glad iallafall.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

Annons