LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rebecca Hjelt ersätts på resan med Niclas Wahlgren – följarnas misstankar

22 feb, 2023 
Rebecca Hjelt och Niclas Wahlgren
I höstas bekräftade Niclas Wahlgren att han funnit kärleken på nytt.
Paret marknadsförde bland annat en träningsresa de skulle åka på ihop.
Nu visar det sig att Rebecca Hjelt är ersatt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändningBrand logo
Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

Niclas Wahlgren, 57, har haft flera offentliga relationer. Mellan 2010 och 2015 var han gift med Laila Bagge, 49, och tillsammans har de sonen Kit, 10. Senare var Niclas tillsammans med fitnessprofilen Julia Friberg, 41, men även den relationen gick i stöpet.

Så vitt vi vet har Niclas levt som singel de senaste åren – fram tills i höstas då han bekräftade att han har en ny flickvän som även hon är en träningsprofil, precis som Niclas. Det var ingen mindre än den 22 år yngre Rebecca Hjelt, 35, som fångade hans intresse.

När Niclas bekräftade relationen för Expressen berättade han dessutom hur parets vägar korsades.

– Det var jag som tog kontakt och sedan började vi som vänner, fast jag kanske hade en annan ”take” på det, säger Niclas Wahlgren till Expressen och fortsätter:

Annons

– Men under resans gång har vi upptäckt att vi är väldigt lika. De är en av de mest kloka, emotionellt fantastiska personer jag har mött.

Rebecca Hjelt ersätts på träningsresan med Niclas Wahlgren

Paret publicerade bilder på varandra på sociala medier och de marknadsförde dessutom en kommande träningsresa som de skulle åka på tillsammans. På en bild där paret poserar glatt bredvid varandra skriver Niclas att resan tillsammans med Tui kommer att gå till Turkiet där dagarna kommer spenderas med träning, sol och bad.

Men enligt uppgifter från Tui har Rebecca blivit ersatt av en annan träningsprofil och ser därför inte ut att följa med på den efterlängtade resan med Niclas. Vad detta beror på är ännu oklart.

Följarna ställer sig frågande till parets status

Under den senaste tiden har det dessutom spekulerats i parets status då de inte publicerar bilder på varandra längre och har heller inte synts i varandras sällskap på ett bra tag.

Flera olika källor har också ställt sig frågande till om relationen är av eller på givet inställda deltagandet på träningsresan samt frånvaron på varandras sociala kanaler.

Huruvida den delen stämmer låter vi vara osagt.

Hänt har sökt Niclas Wahlgren och Rebecca Hjelt utan framgång.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons