ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges första ord om Niclas Wahlgrens 22 år yngre flickvän

22 dec, 2022 
Rebecca Hjelt, Niclas Wahlgren och Laila Bagge
Laila Bagge och Niclas Wahlgren gick skilda vägar 2014.
Men nu har Niclas funnit kärleken på nytt i tränings-profilen Rebecca Hjelt.
Läs ex-frun Laila Bagges första ord om hans nya flickvän här.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagges fräcka pik till pojkvännenBrand logo
Laila Bagges fräcka pik till pojkvännen

Laila Bagge, 50, och Niclas Wahlgren, 57, var länge ett av Sveriges mest omtalade kändispar och tillsammans har de sonen Kit Wahlgren, 11. Men 2014 valde paret att gå skilda vägar och sedan den dagen verkar Niclas legat lågt på kärleksfronten.

– Det är inte något nytt, det är heller inte något jättegammalt. Däremot är det någonting väldigt vackert och fint och ja, det är min flickvän, berättade Niclas för Expressen och fortsatte:

– Det är fantastiskt, jag är väldigt, väldigt lycklig.

Nu kommenterar ex-frun Laila Niclas nya flickvän för första gången.

Ex-frun Laila Bagges första ord om Niclas nya flickvän

Annons

– Den 28:e november firade vi åtta år ihop. Så nu går vi in på vårat nionde år, så det har blivit en del år! berättar Laila i en intervju med Hänt.

Paret har som en liten tradition att de möts upp på restaurangen Riche där de träffades för första gången för att fira deras kärlek.

– Vi tog en middag på Riche där vi träffades första gången och sedan checkade vi in på hotell och tog massage. Om det är helg brukar vi ses på Riche klockan ett på natten för det var då vi träffades och är det en vardag som det råkade vara nu så blev det att vi tog en middag där! Så det var mysigt!

Men nu har alltså även ex-maken Niclas gått och blivit kär på nytt i den 22 år yngre Rebecca – nu kommenterar Laila för första gången hans nya partner och de har inte fått träffa varandra ännu.

Har inte träffat henne” berättar Laila för Hänt.

Så träffades Niclas och hans flickvän Rebecca

Niclas var under många år radioprofil på NRJ men lämnade tidigare i år radiokanalen för att kunna satsa fullt ut på sin online-pt-tjänst.

Annons

Och ett delat intresse får man minst sagt säga att det nyförälskade paret har då även Rebecca jobbar som personlig tränare. Man kan ju tro att de träffades genom träningen – men så är inte fallet.

För Expressen så berättade Niclas om hur parets vägar möttes.

– Det var jag som tog kontakt och sedan började vi som vänner, fast jag kanske hade en annan ”take” på det, säger Niclas Wahlgren till Expressen och fortsätter:

– Men under resans gång har vi upptäckt att vi är väldigt lika. De är en av de mest kloka, emotionellt fantastiska personer jag har mött.

FOTO: Instagram/TV4

Annons