ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Laila Bagge gifta sig med 18 år yngre Korosh: ”En rädsla”

22 dec, 2022 
Laila Bagge Korosh Kananian
Kärleken sprudlar mellan Laila Bagge och Korosh Kananian.
I en ny intervju med Hänt ger tv-profilen en ny uppdatering om ett visst giftermål.
– En rädsla, säger Laila.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”Brand logo
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

Kärleken är ett faktum för Laila Bagge, 50, och hennes kärlek Korosh Kananian, 33. I år har de varit tillsammans i hela åtta år. Idag bor paret i en villa ute på Lidingö tillsammans med Lailas söner Liam Pitts, och Kit Wahlgren, som hon har från tidigare relationer.

Turturduvorna föll för varandra när Laila fortfarande satt i Idol-juryn. Efter deras första träff så har mycket hänt. Idag är paret är i full gång med sin renovering som tyvärr har fördröjts på grund av flera bakslag.

Laila Bagge om rädslan i relationen med Korosh

Laila Bagge brukar vara öppen med sin relation och sina rädslor när det kommer till kärleken. I en tidigare intervju med Amelia har tv-profilen berättat att det finns en viss rädsla när det gäller förhållandet med Korosh.

– Jag är rädd för att bli lämnad. Det beror på att min pappa inte fanns där när jag växte upp. Så för mig blir en vanlig meningsskiljaktighet skrämmande, jag är hela tiden rädd att Korosh ska lämna mig.

Annons

Laila förklarade även att Korosh brukar lugna henne efter att de har bråkat.

– Nu när han vet det kan han säga: ”Nu behöver jag ta en liten paus, men jag älskar dig.” Så att jag slipper katastroftankar om vi har grälat, eller bara tycker olika, berättade Laila för tidningen.

Laila Bagge om att gifta sig med Korosh

Även om paret tagit stora steg genom åren med husrenovering och andra milstolpar så är Laila Bagge och Korosh inte gifta. I en intervju med Hänt berättar hon nu om rädslan att börja ta varandra för givet när man väl tar det stora steget. Något som inte bara gäller henne utan även Korosh.

– Vi båda har sagt det och tagit ett beslut att vi inte ska gifta oss, och än så länge står vi fast vid det. Vi får väl se om vi ändrar oss i framtiden. Men just nu har vi båda sagt att det är bra såhär. Jag tror att vi båda är rädda för att man ska ta varandra för givet, det är väl mer det. Och just nu känner vi att vi inte behöver något papper för att bevisa vår kärlek, säger hon.

Men även om rädslan finns där så är det inte omöjligt att det kan hända någon gång i framtiden för kärleksparet.

– Det är väl om vi känner att “äsch nu gör vi det iallafall” och vågar ta den risken. Men jag tror att vi båda har respekt för det här med att ta någon för givet, jag tror att vi båda känner en rädsla för det.

FOTO: TT

Annons