LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagge om uppbrottet från Niclas Wahlgren

11 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Laila Bagge och Niclas Wahlgren
Skilsmässan mellan Laila Bagge och Niclas Wahlgren var minst sagt uppmärksammad.
Nu berättar tv- och radioprofilen om de tuffa känslorna under separationen.
– Kände mig otroligt ensam och utsatt, säger hon till Tara.
Annons
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”Brand logo
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”

Det var 2014 som Laila Bagge, 47, och dåvarande maken Niclas Wahlgrens, 54, meddelade att de valt att gå skilda vägar. I flera intervjuer pratade Niclas då ut om sina sårade känslor i samband med uppbrottet.

– Jag blev lämnad. Och det får man acceptera, men jag kan inte säga att det är kul eller bra. Lyckliga skilsmässor, vad är det? Jag tror inte det finns några sådana, det här är absolut inte en sådan. Visst har jag hört och sett spekulationer som att “han har nog varit otrogen” eller “han har nog slagit henne” men det är så långt ifrån jag man kan komma. Det känns viktigt att få säga sanningen bakom vår skilsmässa är att hon tröttnade på mig. Det är väldigt ledsamt, men det är sanningen, har Niclas sagt om anledningen bakom skilsmässan.

Laila själv valde att hålla tyst om uppbrottet och har aldrig pratat om varför hon valde att lämna relationen eller vad som ledde upp till det. Nu berättar Laila dock i en längre intervju med Tara om de tuffa tiderna efter den omskrivna skilsmässan.

Annons

– Det är klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont. Näst efter min mammas död var det nog den jobbigaste perioden i mitt liv, säger hon till tidningen.

Känslorna kring relationen idag

Vidare berättar Laila att hon valde att hålla tyst om sina känslor för att skydda hennes och Niclas gemensamma son Kit, idag 8 år gammal.

– Det var så mycket spekulationer och folk är väldigt snabba med att döma, trots att det ofta finns två sidor av saken. Men eftersom vi har barn ihop ville jag inte ge min version.

Nu, snart sex år efter skilsmässan har Laila och Niclas en bra relation med varandra – men vägen dit har varit hård medger Laila.

– Vi en bra relation för såriga känslor lägger sig med tiden. Men ja, då kände jag mig otroligt ensam och utsatt.

Annons