LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén visar upp okända relationen med Eric Saade

06 maj, 2021 
Linnea Lundgren
Eric Saade och Molly Sandén har en lång historia bakom sig.
Nu lägger Molly ut ett inlägg som visar ytterligare ett kapitel i den invecklade relationen.
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Under fem år var artisterna Eric Saade, 29, och Molly Sandén, 28, ett av Sveriges hetaste kändispar innan de gick skilda vägar 2012. Trots att uppbrottet var ett gemensamt beslut tog det hårt på både Molly och Eric som flera gånger berättat om de tuffa känslorna.

– Den första veckan efter att vi tagit beslutet kunde jag inte ens gå upp ur sängen, berättade Molly då nyheten briserade.

2016 berättade Eric i podcasten Inga gränser med Duff att han och Molly var varandras stora ungdomskärlek men att de båda gått vidare:

– Det var en lång ungdomskärlek, vi lärde oss båda mycket och jag är glad att vi båda gått vidare, sa Eric då.

Nya kärleken

Och både Eric och Molly har verkligen gått vidare med långa förhållande i bagaget. Ungefär vid samma tidpunkt som Eric fick upp ögonen för influencern Nicole Falciani, 23, förälskade sig även Molly i artisten Danny Saucedo, 34. Efter sex år tillsammans tog dock förhållandet mellan Danny och Molly slut något som skulle komma att göra stora rubriker.

Annons

Uppbrottet tog hårt på Danny och i intervjuer har Molly förklarat att paret helt enkelt växt ifrån varandra.

– Jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge, sa Molly till tidningen Dagens Nyheter efter uppbrottet.

Eric å sin sida hann både flytta ihop och förlova sig med Nicole innan de plötsligt gick skilda vägar under förra året.

Okända relationen

Nu har både Molly och Eric återigen hittat kärleken i nya relationer men verkar trots det fortfarande ha en fin vänskap med varandra. I ett inlägg på Instagram visar Molly upp att paret faktiskt hade en relation långt innan de blev ett par. Det var när Molly vann Lilla Melodifestivalen 2005 som hon belönades med en kram från sin framtida kärlek.

Tacos å en kram av Eric Saade ändå”, skriver Molly till inlägget.

Och Eric Saade själv har nu valt att kommentera inlägget med en gråtskrattande emoji.

FOTO: TT/TV4

Annons