LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Molly Sandéns uppträdande på Oscarsgalan – här kan du se det

26 apr, 2021 
Molly Sandén
Oscarsgalan 2021 har gått av stapeln och en av de största snackisarna är Molly Sandéns uppträdande med låten Husavik.
Här kan du se hela uppträdandet!
Annons
Molly Sandéns stilresa genom årenBrand logo
Molly Sandéns stilresa genom åren

Oscarsgalan 2021 gick av stapeln under söndagsnatten den 25 april. Det var den 93:e upplagan av galan, och det blev inget Teams-möte denna gång, som många andra shower har löst situationen under den coronapandemi som råder världen över. Istället befann sig många stjärnor på plats på centralstationen Union station. Men såklart var inte alla där, flera tog emot priser från helt andra platser världen över.

Molly Sandén och Husavik vann ingen Oscar

En tjej som inte befann sig på plats på galan i Los Angeles var svenska världsstjärnan Molly Sandén, 28. Däremot så uppträdde hon – på Island.

Låten Husavik från filmen Eurovision Song Contest: The story of Fire Saga var nämligen nominerad till att vinna just en Oscar.

Molly Sandéns uppträdande med Husavik på Oscarsgalan
Molly Sandén uppträder med låten Husavik.

Men dessvärre blev det ingen vinst för låten och låtskrivarna. Husavik var nominerad i kategorin bästa originalsång. De låtar som var nominerade i samma kategori var Hear my voice från filmen The trial of the Chicago 7, Speak now från One night in Miami, Io si (Seen) från Med livet framför sig och Fight for you från Judas and the Black Messiah. De lyckliga som kammade hem vinsten blev H.E.R, Dernst Emile, Tiara Thomas med låten Fight for you.

Annons

Molly Sandéns uppträdande på Oscarsgalan 2021

Husavik och Molly vann inte, men att uppträda på galan var i sig en vinst berättar Molly Sandén i Nyhetsmorgon på TV4 under måndagen.

Själva uppträdandet var riktigt häftigt! Det ägde rum utomhus med Molly i centrum såklart, men med sig hade hon även en kör med barn som alla matchade kläder med varann då de hade stickade tröjor.

Och som om inte Mollys fantastiska röst var nog, så bjöds det även på fyrverkerier i slutet av Mollys framträdande, helt otroligt!

Barnkör i Molly Sandéns framträdande på Oscarsgalan
Barnkör uppträder med Molly Sandén.

Här kan du se Molly Sandén framträda med låten Husavik live på Oscarsgalan.

FOTO: Orly Orlyson/Shutterstock/TT

Annons