LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Molly Sandéns markering i nya relationen med David Larson

19 aug, 2020 
Molly Sandéns markering i nya relationen – plötsliga vändningen med David
Molly Sandén bekräftade i slutet av förra året att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Danny Saucedo.
Det har ryktats om att hennes nya kärlek är David Larson, men nu har deras relation fått en plötslig vändning.
Annons
Allt om Molly SandénBrand logo
Allt om Molly Sandén

Molly Sandén och Danny Saucedo var ett par i sex år innan kärlekssagan fick ett plötsligt slut i början av 2019. Det var Molly som först bekräftade uppbrottet när hon gästade Mix megapol i samband med ett nytt låtsläpp.

Molly och Danny förlovade sig 2016, när de besteg Kilimanjaro gick Danny ner på knä och Molly sa ja. Men något bröllop hann det aldrig bli.

Molly Sandéns drag efter uppbrottet

Efter att Molly och Danny gått skilda vägar släppte Molly sitt album Det bästa kanske inte hänt än, där alla låtar mer eller mindre handlar om uppbrottet.

Innan Molly föll för Danny Saucedo var hon tillsammans med artisten Eric Saade. Relationen fick ett slut 2012, Den gången var det Eric som var den som släppte ett nytt album kort efter uppbrottet, som handlade om just uppbrottet. Molly däremot var fåordig och kommenterade inte uppbrottet från Eric mer än att bekräfta det.

Mystiken kring Mollys nya kärlek

Efter uppbrottet i början av 2019 har både Danny och Molly hittat kärleken på nytt. Danny var först med att gå ut med sin nya kärlek, modellen Anna Eriksson.

Annons

I december förra året bekräftade Molly för Hänt att hon var i ett förhållande, men ville då inte kommentera mer kring vem hon var tillsammans med. Men efter att hon synts flitigt ihop med sin bandmedlem David Larson, och att hon kommenterat hans Instagram-bilder med hjärtan och “snygging”, fick hon frågan om han var hennes nya kärlek.

– Kanske, kanske, svarade hon då kryptiskt.

Och några ord om vem som nu är hennes nya kärlek har där efter inte bekräftats. Varken David eller Molly har sagt att de är ett par, men de har under våren fortsatt att flitigt kommentera varandras Instagram-bilder med kärleksfulla hälsningar.

Däremot var det ett tag sedan Molly och David syntes ihop i det offentliga. Inte på flera veckor har vi sett Molly och David i varandras sällskap. De kärleksfulla hälsningarna på Instagram har även de avtagit.

FOTO: TT

Annons