LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Molly Sandén flydde från sjukhuset: "Det kostade typ 10.000 euro om dagen"

23 jul, 2015 
AvMagdalena Divina Khodr
Efter en hektisk sommarturné kollapsade Molly Sandén under sin semester i Barcelona. Stjärnan vaknar upp till en astronomisk sjukhusräkning – och väljer att fly från sjukhuset.
Annons

Sångerskan Molly Sandéns, 23, karriär går just nu som på räls. I en intervju med Nöjesbladet berättar hon nu om vad det egentligen var som hände när hon för tre år sedan kollapsade under en semester till följd av sjukdomen diabetes typ 1.

Molly hade just genomgått ett hektiskt halvår. Året inleddes med att hon och dåvarande pojkvännen Eric Saade, 24, bekräftade nyheten om att de efter fem år gjort slut. Att försöka hålla fasaden uppe samtidigt som hon tävlade i Melodifestivalen och var aktuell med ett andra album kom att ta väldigt hårt på henne, även om de fortfarande var vänner.

I september, efter en galen sommarturné med över 60 spelningar, valde hon att åka på semester till Spanien tillsammans med ett par väninnor. Men resan förvandlades till en ren mardröm. Rätt som det var kollapsade Molly på lyxhotellet i Barcelona.

– När jag trillade ihop ringde de typ stans dyraste privatdoktor, berättar Molly för Nöjesbladet.

I dag kan Molly Sandén skratta åt minnet. Foto: IBL

När hon sedan vaknar upp på sjukhuset och får förklarat för sig att hon har diabetes är hon fortfarande snurrig.

Annons

– De ville att jag skulle skriva på något papper om att det kostade typ 10.000 euro om dagen.

För att undvika en eventuell astronomisk sjukhusräkning valde Molly med hjälp av väninnan att fly från sjukhuset.

– Vi springer, sa vännen och tog Molly i sin hand.

Efter sig lämnade de en räkning på 5000 euro och en ilsken sjukhuspersonal.

I dag skrattar hon åt minnet.

– Sen fick vi lifta till ett vanligt sjukhus och där fick vi vänta i nio timmar på akuten, innan de konstaterade samma sak som jag redan förstått, att det var diabetes typ 1.

Molly Sandén är i dag tillsammans med Danny Saucedo, 29. Något bröllop är dock ännu inte i sikte även om det ryktats om det.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons