Svenska Playboymodellen Sandra Nilsson fick egen ö i Mälaren – av Roberto Cavalli

Svenska Playboymodellen Sandra Nilsson fick egen ö i Mälaren – av Roberto Cavalli

Många höjde på ögonbrynen när svenska Sandra Nilsson, 29, dök upp på intima bilder med 74-årige Roberto Cavalli. Men om målet var att få en egen öl i Mälaren så valde den förra Playboy-modellen helt rätt gubbe att satsa på.

Sandra Nilsson, 29, från Sjöbo var med i “Scandinavia’s Next Top Model” 2006, men åkte ut först av alla. Hon fick dock sin revansch då hon utsågs till tidningen Playboys “Playmate of the month” i januari två år senare.

Även om inte modellkarriären fick någon enorm skjuts av det träffade hon därigenom den italienska modeskaparen Roberto Cavalli, 74, som bjöd in henne till öppningen av hans första lyxbutik i Ungern. Sedan Roberto separerade från sin fru 2010 har han och Sandra beskrivits som ett par i internationell media.

Numera jobbar Sandra inom Robertos modekoncern. Hon är bosatt i USA och Italien och de två ses ofta tillsammans på bild. Och efter fem år som ett par har Roberto köpt en extremt lyxig kärleksgåva åt Sandra.

Sandra Nilsson blev “Playmate of the month” i januari 2008. Foto: All Over Press

Hans unga flickvän står sedan den 18 juni som ägare till ön Stora Rullingen i Mälaren utanför Strängnäs. Ön väckte uppmärksamhet då den först lades ut till försäljning 2011 eftersom den utannonserades för hela 75 miljoner kronor. Men om den då kostade fler miljoner än Roberto är år gammal har han nu fått den betydligt billigare, nämligen för exakt lika många miljoner som Sandra är år gammal. Enligt köpebrevet kostade ön 29 200 000 kronor.

Och paret fick en hel del för pengarna. I priset ingick en villa på 230 kvadratmeter, jaktstuga med vinkällare, stall, pool, jacuzzi, 25 000 kvadratmeter stora gräsytor, ett mindre flygfält, en privat hamn, egen färja och en fornborg daterad till 400-talet.

Sandra Nilsson tillsammans med pojkvännen Roberto Cavalli. Foto: All Over Press

Mäklare Martina Aronsson som skötte försäljningen beskriver i Aftonbladet att fastigheten passar någon som “uppskattar avskildheten och naturen och allt som finns där. Det är verkligen jättevackert där ute.”

Avskildheten uppskattas nog av både Sandra och Roberto. För hur öppna de är med relationen verkar oklart. Sandras far förnekar nämligen att det är Roberto som köpt ön åt henne. Till Allt om Mode säger han:

– Hon har finansierat köpet själv.

Ön Stora Rullingen gick loss på strax över 29 miljoner kronor. Då fick Sandra Nilsson och Roberto Cavalli bland annat en privat hamn, pool, ett flygfält och en fornborg från 400-talet.

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Skärmavbild 2015-07-17 kl. 16.22.24

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

Foto: Svensk Fastighetsbyrå

När är inflyttningsfesten?

Andra läser också:

Danny Saucedo talar ut om depressionen efter Melodifestivalen: ”Jag gick in i väggen”

19 ohyggliga brun utan sol-tabbar som du förhoppningsvis aldrig gör om igen

Porrstjärnan Puma Swedes hämnd: Lanserar ”Gunilla Persson-dildo”

FRÅN FÖRSTASIDAN