Eric Saade om exet Molly Sandén: "Jag kommer alltid att älska henne"

Eric Saade om exet Molly Sandén: "Jag kommer alltid att älska henne"

Eric Saade och Molly Sandén var ett av nöjessveriges hetaste par – när de gick skilda vägar blev det stora rubriker, liksom när hon började dejta Erics konkurrent Danny Saucedo. "Det var känsligt i början", säger Saade.

Eric Saade, 24, lever singellivet och har inga problem med att få damer men ibland får han nog.

– Det är mycket snack om feminismen. Den är het och bra. Men tjejer går fram och tar mig på könet och säger “Ska vi gå hem och knulla?”. Hade en kille gjort det på en tjej hade han fått fängelse typ. Men det är inte den tjejen jag kommer gå hem med eller gifta mig med, säger han till Expressen.

Eric Saade. Foto: IBL

Hitmakaren rör sig ofta ute i kändisvimlet och har lärt känna en av sina stora idoler Zlatan Ibrahimovic.

– Jag sjöng på Fotbollsgalan när Zlatan fick Guldbollen. Jag stod och hängde och så kom han och skrek “Tja Eric” och gav mig en high five. Allt började egentligen med att hans kids hade mig som idol. De fick komma till en konsert i Malmö. Efteråt fick de träffa mig bakom scenen och jag signerade planscher och sånt. Till Helena Seger gav jag ett par Eric Saade-hotpants och sa “hälsa Zlatan”. Det var därför han kom fram för att han tyckte det var så roligt.

Saade rör sig ofta i samma kretsar som exet Molly Sandén, 22, och hennes kille Danny Saucedo, 28. Men Saade och Saucedo har inte alltid dragit jämnt och när de stött på varandra på röda mattor har stämningen tidigare varit stel.

Molly Sandén och Danny Saucedo. Foto: Fredrik Hessman

Molly Sandén och Danny Saucedo. Foto: Fredrik Hessman

– Det var känsligt i början. Särskilt eftersom jag och Molly stod varandra nära. I dag är allt hur cool som helst. Vi har snackat om det, jag och Danny. Vi behövde verkligen det. Det var weird i början men efter ett tag var det inte alls särskilt konstigt, säger Saade och fortsätter:

– Molly är min ungdomskärlek. Jag kommer alltid älska henne. Någonstans får man rycka på axlarna och tänka att vi har haft vår tid och det får räcka.

Andra läser också:

Så botar du bakfyllan från helvetet – 9 stensäkra tips

23 leksaker som garanterat kommer att traumatisera dina barn för resten av livet

18 gånger vi insåg att världen behöver fler sexscener med Charlie Hunnam

FRÅN FÖRSTASIDAN