Agneta Sjödin har blivit lyckligare efter cykelolyckan: "Jag känner mig lugnare"

Agneta Sjödin har blivit lyckligare efter cykelolyckan: "Jag känner mig lugnare"

Först kom chocken sedan glädjen. Cykelkraschen förändrade Agneta Sjödins liv – och nu är hon tillbaka i full kraft igen.

I april råkade Agneta Sjödin, 47, ut för en cykelolycka och bröt lårbenshalsen. Tiden efteråt har varit tuff men även lärorik då hon insett att hennes hektiska schema med tv-jobb, bokskrivning och intensiv träning, inte var hälsosam.

– Glädjen är definitivt tillbaka till följd av olyckan. Jag tror man förändras när saker händer i ens liv. Man måste ta sig igenom vissa svårigheter. Jag känner mig lugnare och mer närvarande i stunden, säger hon till Expressen.

Bildtextinfo från Instagram:”Jag har en träningssommar framför mig bara att acceptera, tur att jag tycker om det”

I juni tog hon på sig cykelkläderna igen för första gången sedan olyckan för att spela in en sketch med komikern Måns Möller, 40, som hon skulle ha cyklat med från kust till kust i USA till förmån för välgörenhet. Agneta Sjödin är dock väldigt mån om att ta det försiktigt och lyssna på kroppen.

– Kör rehabträning tre gånger i veckan och så går jag fem kilometer varje morgon och vickar på rumpan, min PTs order för att jag ska bli mjuk i höften, skriver hon på Instagram.

Tog på mig cykelkläderna i eftermiddags för första gången sedan min cykelolycka 21 april. Märklig känsla. Men kul har vi haft @mansmoller och jag. Vi har spelat in en sketch – tyvärr får jag inte avslöja vad det gäller. Cykla försiktigt därute! Lova det! Kram ❤️

Ett foto publicerat av Agneta Sjödin (@agnetasjodin)

I början av augusti släpper hon sin nästa bok “Av egen kraft” (Semic), den som hon höll på att skriva i våras och då bidrog till den negativa stressen. Där tar hon bland annat upp den för henne viktiga pilgrimsvandringen hon gjorde 2004.

– Det handlar om både den inre och yttre vandringen och att finna någon sorts balans i allt, skriver Agneta Sjödin om boken på Instagram.

Lyckan slutar inte där – utan Agneta Sjödin ska även ha träffat en ny man, något vi skrivit om tidigare.

Andra läser också:

Åsa Vesterlund har hittat sin spermadonator: ”Det kan inte bli mer perfekt”

Camilla Läckbergs skadedrama – nu vill hon varna andra för de farliga studsmattorna

Leif GW Persson dövar ångesten med tabletter: ”Mår dåligt när jag är nykter”

FRÅN FÖRSTASIDAN