Agneta Sjödins nya kärlek – gift vd: "De träffades på en kändisfest"

Trots många misslyckade kärleksrelationer letar hon vidare. Nu har Agneta Sjödin, enligt tidningen Hänt i Veckan, hittat kärleken – i en gift vd.

Tv-stjärnan Agneta Sjödins kärleksliv är bara snäppet mindre omskrivet än en viss Fadde Darwichs dito. Hon blev dock bränd av senaste romansen med Peter Svensson, mer känd som “kiss-Peter” efter sin numera legendariska fyllefadäs i “Big Brother” för ett antal år sedan.

De senaste åren har hon legat lågt. Inte med dejtandet, men med att kommunicera sin känslor och pojkvänner i media. Inte minst för att relationen med nämnde Peter slutade i katastrof av olika anledningar som hon själv berättat om.

– Jag har ju varit gift, skilt mig, fått barn, och haft flera längre relationer, men ändå var det nu det gjorde som ondast. Jag trodde så starkt på oss, det kändes så otroligt rätt och just därför tog jag det så hårt när det tog slut. Nu är jag oerhört tacksam över att ha kommit igenom det, att jag har fått ny energi och glädje i livet. Men det var riktigt tufft. Jag kunde inte ens skriva, har hon tidigare sagt i en intervju med Expressen.

Agneta har enligt Hänt i Veckans källor en ny kärlek. Foto: IBL

Agneta Sjödin har enligt Hänt i Veckans källor en ny kärlek. Foto: IBL

Nu skriver tidningen Hänt i Veckan att vänner till tv-stjärnan berättar att Agneta Sjödin, 47, har börjat dejta igen. Det var på en välbesökt kändisfest i huvudstaden som hon mötte en vd. De började prata och nu har de sedan en tid tillbaka en pågående romans.

Smolken i glädjebägaren är att mannen är gift och vad Hänt i Veckan erfar inte står i begrepp at göra en Anders Borg, det vill säga skilja sig och kasta sig i armarna på sin nya kvinna.

Var detta kommer bära hän vet de antagligen knappast själva, men av hänsyn till alla inblandade så hålls mannens namn hemligt – men vittnen berättar att de ibland är lite oförsiktiga med sitt kärlekssmygande. Så som det kanske gärna blir när känslorna tar överhanden och längtan efter någon och närhet blir för stor och intensiv. Att Agneta har ett bekräftelsebehov har hon tidigare pratat om:

– Jag tror just det kan ha skapat den där rädslan att bli lämnad och övergiven. Och så fort någon dyker upp som kan ge lite bekräftelse är man där och suger åt sig, har hon sagt till Expressen.

Agneta gifte sig med sin ungdomskärlek Per i New York för nio år sedan. Foto: Stella Pictures

Agneta Sjödin gifte sig med sin ungdomskärlek Per i New York för nio år sedan. Foto: Stella Pictures

Trots tidigare misslyckanden i kärlekslivet är hon optimist.

– Jag skulle vilja gifta mig igen, har hon sagt i podcasten Livshjulet.

Tidigare har Agneta bland annat varit gift med sin ungdomskärlek Per Alkebäck och har dessutom barn, dottern Maja, med artisten Niklas Strömstedt.

Under torsdagsmorgon pratade Hänt i Veckans huvudredaktör Hans Shimoda om Agnetas nya relation i “Mix Megapol Göteborg” – och uppgifterna var inte främmande för en av programledarna som också hade hört talas om det hela. De ska även ha hört vem personen i fråga är.

Hänt har sökt Agneta Sjödin för en kommentar.

Skärmavbild 2015-05-25 kl. 11.02.10

Nya numret av Hänt i Veckan finns just nu i butik.

Andra läser också:

13 personer som är på väg att få en riktigt dålig dag

29 fantastiska saker som kommer få dig att rysa av vällust

11 absurda tankar som folk trodde på när de var barn

Senaste nytt