TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Agneta Sjödin i svår cykelolycka – bröt höften och tvingas till operation

21 apr, 2015 
AvAnna Shimoda
Agneta Sjödin har brutit höften efter en svår cykelolycka. Nu tvingas hon till operation, och efter det väntar lång rehabilitering.
Annons

Agneta Sjödin, 47, råkade idag ut för en svår cykelolycka. Tv-profilen var på väg till jobbet med cykel när alltsammans inträffade.

“Plötsligt händer det. Jag väjde för en lastbil som stod och lastade ur vid Grönalund och innan jag hann tänka satt jag fast i spårvagnsspåret! Landade med en smäll på höger höft och armbåge under lastbilen. “Hjälp! Någon måste hjälpa mig!” Skriker jag chockad och förtvivlad med tusen tankar som far genom huvudet! Ligger nu på akuten och ska röntga höger höft och armbåge. Mest orolig för höften eftersom jag inte kan stå på benet och minsta vridning får mig att gråta av smärta.”, skrev hon på Instagram kort därefter.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Tyvärr var det värre än hon anat. På sjukhuset konstaterades det att höften är bruten och måste opereras. Två skruvar ska stabilisera frakturen så att den ska läka ihop korrekt. Därefter väntar minst tio veckor på kryckor följt av flera månader av sjukgymnastik. Det här innebär att hon tvingas ställa in den planerade cykelresan till USA för välgörenhet.

– Agneta är så ledsen och är inte pratbar just nu. Det är en dröm som går i kras säger Nina Mårthans till Expressen, projektledare på “Vardagspuls” som är med henne på sjukhuset.

Skärmavbild 2015-04-21 kl. 15.02.12

Efter att ha samlat sig uppdaterade hon återigen sin Instagram från sjukhuset.

“En höftfraktur. Det blir två skruvar, operation imorgon bitti. Tack för all er kärlek det värmer verkligen för det känns lite tungt just nu.”

Läs mer:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons