Molly Hammars oro för Benjamin Ingrosso efter nya bilden på Instagram

Benjamin Ingrosso

Den som har kollat på Wahlgren värld eller lyssnat på Benjamin Ingrossos sommarprat i P1 2021 vet att han har en förkärlek för superhjältar.
Inför premiären av nya filmen om Spindelmannen postade Benjamin ett inlägg på Instagram.
Nu reagerar kända vännen Molly Hammar på artistens utseendeförändring.

Benjamin Ingrosso, 24, är den yngsta av barnen i syskonskaran av sångerskan Pernilla Wahlgrens, 53, och Emilio Ingrossos, 56, barn.

Benjamins äldre syskon Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och lillebror Theo Wahlgren, 14, som Pernilla fick efter uppbrottet med Emilio, syns ofta i reality tv-serien Wahlgrens värld.

Men Benjamins största intresse har alltid varit musiken. År 2018 tävlade Benjamin i Melodifestivalen med låter Dance you off där han sjöng sig rakt in i svenskarnas hjärtan – och vann!

Därför flyttas Kalle för Tareqs skull: ”Viktigt”

Benjamin Ingrosso aktuell i samarbete med Alan Walker

Idag jobbar Benjamin aktivt med musiken, som både artist och låtskrivare. Och det går väldigt bra kan man säga.

Efter medverkan i programmet Så mycket bättre år 2020 började han skriva musik på svenska och släppte sommaren 2021 sitt första album på svenska En gång i tiden i två delar på Spotify.

Men nu är han återigen aktuell med en låt på engelska. Benjamin framförde låter Man on the Moon, tillsammans med den internationellt kända dj:n Alan Walker, 24, under den stora finalen av TV4-programmet Idol 2021.

Benjamin Ingrosso och Alan Walker uppträder under finalen i Idol 2021 i Avicii Arena.

Benjamin Ingrosso och Alan Walker uppträder under finalen i Idol 2021 i Avicii Arena.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Nya bilden på Benjamin Ingrosso inför Spider-Man: No Way Home

Så vi kan konstatera att det går bra för Benjamin Ingrosso. Men kärleken till superhjältarna, både från DC Comics och Marvel Comics, är lika stark idag som innan framgångarna.

Vi alla minns säkert Benjamins sommarprat i P1 2021 där han berättar om händelsen på lågstadiet, då när han klädde ut sig till Batman inne på toaletten för att sedan hoppa ut och säga:

– Jag är Batman!

Inför premiären av nya filmen om Marvel-superhjälten Spindelmannen Spider-Man: No Way Home postade Benjamin ett inlägg på Instagram iklädd en spindelmannen-dräkt.

Dagen är äntligen här”, skriver Benjamin Ingrosso intill bilden och hintar lite om att han ska se filmen – dagen innan den officiella premiären, som i Sverige var den 17 december.

Steffo ryter ifrån rejält mot Sorayas fråga: ”Hemskt”

Molly Hammar uttrycker sin oro för vännen Benjamin Ingrosso

Men bilden får artistkollegan och goda vännen Molly Hammar, 26, att reagera. Sångaren uttrycker sin oro i kommentarerna under bilden.

Ska du gå på bio i den dräkten”, skriver hon. Kanske orolig för att vännen ska få en liknande upplevelse som under Batman-incidenten.

Huruvida Benjamin faktiskt gick i Spindelmannen-dräkten på premiären vet vi inte ännu.

Men om det nu var så att han gjorde det, så kan vi inte annat än älska meddelandet som han skickar till den lilla Benjamin... och alla andra barn med superhjältedrömmar!

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos tatuering – en hyllning till Jönssonligan

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso möts av kritik efter Pernilla Wahlgrens video

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!