LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mirka Norrströms totala kärlekskrasch – går i terapi: ”Måendet är sådär”

28 apr, 2024 
Linn Seipel
mirka norrström
Familjen Annorlunda-Mirka Norrström har varit öppen med att hon kämpar med en utmattningsdepression.
Till Hänt ger hon nu ett nytt dystert kärleksbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

13-barnsmamman Mirka Norrström, 51, har medverkat i flertalet av realityprogrammet Familjen Annorlundas tio säsonger. Detta tillsammans med ex-maken Peter Norrström som hon har alla barn med, men skilde sig från 2016.

Mirka har efter sin medverkan i programmet fått en stark följarkrets på sociala medier, där hon ofta väljer att dela med sig öppenhjärtigt om svåra ämnen. Hon har också blivit omskriven en del i samband med sin karriär på den omtalade sajten Onlyfans.

Så sent som för en dryg månad sedan berättade hon om kampen med den psykiska hälsan.

’’Utmattningsdepression är inte att leka med. Det finns bättre dagar och det finns dagar man bara sjunker ner i ett svart hål. Att försöka hålla en någorlunda jämn nivå är en ständig kamp och att lära sig sina begränsningar är svårt ibland. När man mår ’bra’ eller har sina bra dagar med mer energi vill man ta vara på det och känna livsglädjen och verkligen ta vara på varenda gnutta av den energin.’’, skrev 13-barnsmamman då på sin Instagram.

Annons

Mirka Norrströms kärleksbesked – efter tuffa tiden

När Hänt hör av sig och frågar hur hon mår nu, verkar det gå åt rätt håll – även om en sådan svacka såklart inte löser sig över en natt.

– Måendet är sådär. Finns bättre dagar och sämre… Just nu lite mer sämre dagar men jag har samtalsterapi och kämpar på. Annars så rullar livet på. Har träffat en ny vän som blev snabbt viktig för mig och jag har tack vare henne kommit igång med en pysslig sida av mig som har varit undanlagd under många år. Att kunna ha en vän att åka till och få ge utlopp för en kreativ sida av mig har varit väldigt terapeutiskt för mig, säger Mirka till Hänt.

Underbart med en ny kompis. Så inget nytt på kärleksfronten? Dejtar du?

– Kärlekslivet är dött och har ingen större lust att börja söka något heller. Dyker det upp något så härligt. Men jag är rätt nöjd som det är.

Mirka Norrström har fått nytt jobb: ”Ser fram emot”

Vidare avslöjar Mirka två stora spännande händelser i hennes och sin familjs närmaste tid. En av sönerna plockar en stor milstolpe i livet, och Mirka själv har fått ett nytt jobb!

– Ser nu framemot sommaren och en son tar studenten snart. Ska börja jobba extra lite smått på en restaurang vilket jag ser fram emot.

FOTO: Instagram

Annons