Mirka Norrström om stödet från ex-maken Peter – efter tuffa tiden

Mirka & Peter Norrström

Den senaste tiden har varit väldigt tuff för tv-profilen Mirka Norrström.
Nu berättar hon om stödet från ex-maken Peter Norrström och hur hon mår idag.

Den senaste tiden har tv-profilen och trettonbarnsmamman Mirka Norrström haft det väldigt tufft. På sin blogg har hon flera gånger varit öppen med att hon kämpar med psykisk ohälsa och varje dag jobbar på att försöka hitta en balans i livet.

Mirka har nämligen lidit av stress, sömnproblem och utmattning under en längre tid, och på sin blogg beskriver hon hur minsta lilla motgång kan få henne att bryta ihop totalt.

Nu undrar hennes följare hur hon mår idag och om hennes ex-make Peter Norrström har funnits där för henne under den tuffa tiden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Relationen med ex-maken efter skilsmässan

LÄS MER: Madeleine Ilmruds beslut för barnen – efter kritiken

I succéprogrammet Familjen annorlunda kunde tittarna följa Mirka och ex-maken Peters vardag med barnen i hemmet utanför Uppsala under flera säsonger. Men plötsligt kom det tråkiga beskedet att de bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit tillsammans i 23 år, och många av tittarna var chockade när de fick läsa om beslutet.

Sedan dess har deras relation inte varit helt okomplicerad, och Mirka har tidigare berättat för Hänt att relationen till ex-maken nästintill varit obefintlig. Men i slutet av förra året kom hon med den glädjande nyheten att de tagit upp kontakten igen.

”Jag och Peter har pratat en hel del sista tiden och även grillat ute tillsammans med barnen. Vi satsar på att kunna hitta på lite olika saker ihop med barnen då och då vilket vi tror är bra för barnen”, skrev hon då.

Hon gjorde det däremot tydligt att det inte finns någon chans till romans igen, och att vänskapen främst är för barnens skull och välmående.

Mirka om stödet från Peter

Men det är inte bara på bloggen som Mirka brukar kommunicera med sina följare. Då och då brukar hon även köra en live på Instagram där hon, förutom att bara prata om livet, också svarar en del på följarnas frågor.

Under hennes senaste live fick hon som väntat en hel del frågor om hennes hälsa och hur hon mår idag, och många uppmuntrade henne till att tänka på sig själv och sitt välmående i första hand. Många undrade också hur Peter har förhållit sig till hennes kamp under den senaste tiden, och om han har funnits där för henne eller inte. På frågan svarade hon:

– Ja, jo men det måste jag ändå ge honom. Vi har fått mycket bättre kontakt och så, så jag ska definitivt inte gnälla.

Hon berättar också att hon just nu mår bra, men att det såklart går väldigt upp och ner.

LÄS OCKSÅ: TV4:s ilska efter hemliga kyssen – Bonde-Pelles ord om regelbrotten

LÄS OCKSÅ: Unga mammor-profilen Julia Bergmans glädjebesked med sonen Milan

Senaste nytt