Mikaela Lauréns lycka med maken Peder 8 månader efter dotterns födsel

26 feb, 2022 
Mikaela Laurén
Sommaren 2021 blev Mikaela Laurén och maken Peder Södersteen Laurén föräldrar till dottern Nikita.
Nu visar Mikaela upp den stora lyckan på Instagram.
”Träffade verkligen rätt”, skriver Mikaela.
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

I somras blev proffsboxaren Mikaela Laurén, 45, mamma för första gången. Tillsammans med maken Peder Södersteen Laurén, 38, fick hon dottern Nikita som snabbt kom att förgylla makarnas liv.

Inför dotterns ankomst delade en gravid Mikaela däremot med sig av personliga tankar. Hon kände sig nämligen nervös inför den kommande mammarollen.

”Kommer det bli som jag / vi tänkt oss, kommer vi klara av föräldrarollen, kommer förlossningen gå bra, kommer vår bebis må bra och ha det bra...? Jag försöker tänka positivt och att allt nog bara faller på plats men det är svårt att inte vara lite nervös”, skrev då Mikaela på Instagram.

Mikaela Laurén om att skaffa ett syskon till Nikita

Följarna visade snabbt sitt stöd till proffsboxaren och som tur var gick allting strålande. I en tidigare intervju med Hänt har Mikaela dessutom berättat om känslorna kring föräldraskapet.

Annons

– Det har funkat otroligt bra, det är några nätter som jag har fått lite för lite sömn men det är inte hela världen. Att bli mamma är en dröm som går i uppfyllelse och jag kommer ge min lilla tjej all kärlek jag bara kan!, sa Mikaela då.

Mikaela och Peder tog hjälp av fertilitetskliniken Olga i Sankt Petersburg i november 2019 och var där första gången i januari 2020. Redan vid första isättningen blev Mikaela gravid.

I samma intervju berättade Mikaela Laurén att ett syskon inte var en omöjlighet.

– Jag har ett embryo i frysen i Ryssland så vi får se, jag är ju ändå 45 år och att skaffa ett barn i denna åldern är okej men jag vet inte hur det blir med två barn men min dröm har alltid varit att ha två barn så det är inte omöjligt.

Stora familjelyckan med maken Peder och dottern Nikita

Nyligen befann sig hela familjen utomlands under en semester i Mexiko och det såg minst sagt ut som att makarna och dottern hade det trevligt. Paradisstränder och palmer täcker nu stora delar av Mikaelas flöde på Instagram.

Annons

Under resan firade de dessutom alla hjärtans dag, och Peder överraskade med en present som uppskattades rejält. Nu visar Mikaela Laurén upp den stora lyckan!

”Jag fick dom här fina Versace solglasögonen av min älskling i alla hjärtans dag present. Södersteen träffade verkligen rätt! Jag älskar dom. Hur coola och snygga?”, skriver Mikaela på Instagram.

FOTO: Jessica Gow/TT, Instagram

Annons