LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Lauréns första ord om flytten med maken Peder: ”Nu är det på riktigt”

14 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Mikaela Laurén och Peder Södersteen
Mikaela Laurén och Peder Södersteen
Före detta proffsboxaren Mikaela Laurén och kärleken Peder Södersteen har under flera års tid levt som särbos. Nu har de tagit steget och flyttat ihop.
– Vi har investerat och börjat en riktigt framtid ihop, säger Mikaela till Hänt.
Annons
Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”Brand logo
Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Före detta proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, blev mamma för två år sedan vid 45 års ålder. Hon och maken Peder Södersteen Laurén, 39, blev då lyckliga föräldrar till dottern Nikita.

Sedan dess har familjen haft fullt upp med bebisbubblan. I höstas började Nikita på förskola, och i samma veva berättade Mikaela för Hänt att hon och Peder valde att vara särbos.

– Vi är särbos. Det gör att man bättre håller kärleken vid liv. Man uppskattar varandra mer när man väl ses, sa hon då till Hänt.

Mikaela Laurén tillbaka hos familjen efter lång tv-inspelning

Men det kom det att bli ändring på. I maj tog de nämligen steget att bli sambos, och flyttade till ett radhusområde tillsammans.

– Jag trivs faktiskt riktigt bra, det är liksom nästan som att ha eget hus. Men inte lika stor trädgård att ta hand om. Tyvärr lite närmare till grannarna, det är inte lika privat som att bo i hus. Men vi har både balkong och uteplats, så man kan flytta efter solen lite, säger Mikaela nu till Hänt.

Annons
När Hänt pratar med Mikaela har hon nyss varit iväg på en lång tv-inspelning, som bland annat gjorde att hon missade midsommarfirandet med familjen och dotterns tvåårsdag. Hon är nämligen en av deltagarna i säsong två av Kompani Svan, ett program där tolv kändisar får genomgå en grundläggande militärutbildning.


– Det var jättetufft, tuffa utmaningar och långa dagar. Men det tuffaste var att vara iväg från familjen och lilla Nikita, säger Mikaela.

Mikaela Lauréns stora familjelycka med Peder – berättar om livet som sambos

Hon berättar att det känns bra att vara tillbaka hos familjen och att hon trivs bra med sitt nyblivna samboskap med Peder:

– Vi har ju sovit jättemycket hos varandra, i och med att vi har barn ihop också. Men det här är första gemensamma, riktiga boendet ihop och det känns jättekul. Att det här är vårt hem, tillsammans med vår dotter. Det känns som att nu är det på riktigt, att vi har investerat och börjat en riktigt framtid ihop med både hus och barn.

Foto: TV4 och Eero Hannukainen/TT

Annons