ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén och Peder har flyttat isär – blir särbos: ”Känner..”

01 nov, 2022 
Gabriella Håkansson
AvOla Lagerström
Mikaela Lauren och Peder
Mikaela Laurén och maken Peder Södersteen har fattat ett stort beslut för äktenskapet och flyttar isär.
Samtidigt har dottern Nikita nu börjat förskola.
– Jag känner mig ganska lugn och stabil och har koll på läget, säger Mikaela till Hänt.
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40Brand logo
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Proffsboxaren och före detta simmaren Mikaela Laurén, 46, blev förra året mamma till en liten flicka som fick namnet Nikita. Mikaela har tidigare berättat om resan till att bli gravid, bland annat hur hon tog hjälp av en klinik i Ryssland.

Mikaela Laurén och maken Peder flyttar isär

Sedan 2018 är Mikaela gift med Peder Södersteen Laurén, 38, som hon träffade på krogen under en utekväll. I en ny intervju med Hänt berättar Mikaela hur kärlekslivet ser ut idag – ett och ett halvt år efter dotterns födsel.

– Jag är fortfarande gift och jag blir nykär när jag ser min mans kärlek till vår dotter, säger hon.

Det visar sig däremot att makarna har fattat ett något ovanligt beslut för relationen. Nu berättar Mikaela nämligen att de flyttat ifrån varandra, men beslutet visar sig funka perfekt för just Mikaela och Peders äktenskap.

Annons

– Vi är särbos. Det gör att man bättre håller kärleken vid liv. Man uppskattar varandra mer när man väl ses.

Starka insikten efter förändringen för dottern: ”Fått tillbaka livet”

Det är inte bara boendesituationen som har ändrats utan makarnas dotter har nu också har börjat på förskolan. Den stora förändringen för Nikita visar sig gjort gott för Mikaela.

– Jag känner mig ganska lugn och stabil och har koll på läget. Efter att dottern har börjat förskolan har jag fått tillbaka livet. Jag har kommit in i ett nytt skede av mammarollen, säger Mikaela.

Är Nikita en rackarunge?

– Ja, det är hon. Hon slänger saker i toaletten och öppnar upp varenda skåp och river ut grejer, liksom. Man kan inte ha någonting framme. Igår välte hon ut min kaffekopp över sig själv – precis när vi skulle gå till förskolan. Lyckligtvis var kaffet inte varmt, det var bara att byta om liksom.

FOTO: TT/TV4

Annons