LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Lauréns nya besked om barn med maken Peder Södersteen

13 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Mikaela Laurén, Peder Södersteen och dottern Nikita
Mikaela Laurén, Peder Södersteen och dottern Nikita
Mikaela Laurén och maken Peder Södersteen Laurén har länge drömt om att skaffa ett andra barn tillsammans. Nu berättar Mikaela om nytillskottet i familjen.
– Om något år tror jag att vi kommer att ta det steget, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”Brand logo
Mikaela Laurens stora beslut med maken: ”Stortrivs”

Boxaren och tv-profilen Mikaela Laurén, 47, är gift med kärleken Peter Södersteen Laurén, 39, sedan 2018. För två år sedan blev Mikaela mamma, vid 45 års ålder, och hon och maken välkomnade lyckligt dottern Nikita till världen.

Sedan dess har Mikaela varit öppen om att hon drömmer om att få ett barn till, men avslöjade i en tidigare intervju med Hänt att den drömmen kanske hade ändrats.

Nu berättar Mikaela om den långa beslutsprocessen, och avslöjar vad de har landat i.

– Vi känner att vi båda har kommit upp i åren. Drömmen hade varit att ge Nikita ett syskon, men vi måste också satsa på vi ska vara lyckliga och klara av vardagen. Så jag tror att vi har landat i att det räcker med ett barn, och att vi ska göra allt för henne istället, säger Mikaela till Hänt.

Annons

Så utökas familjen – Mikaela Laurén planerar tillskott

Men det betyder inte att familjen inte kan komma att utökas. Nyligen flyttade Mikaela och Peder ihop och blev sambos, efter många år av att leva isär. Idag bor de i ett radhus och har barn och Volvo. Det är alltså bara en sak som saknas: Mikaela avslöjar nämligen att hon och maken funderar på att skaffa hund.

– Om inte Peder hade varit allergisk mot katt hade vi skaffat katt redan. Att ha en hund tar ju så himla mycket tid, och just nu har vi båda så mycket jobb. Men jag vill verkligen skaffa en hund. Om något år tror jag att vi kommer att ta det steget, säger hon.

Vad för slags hund vill ni ha?
– En lite större hund känner jag – jag vill inte ha någon liten damtuss på rep. En som man kan springa med, en rejäl hund liksom!

Mikaela Lauréns stora familjelycka: ”Behandlar henne som ett syskon”

Det är dock inte bara på husdjursfronten som det händer grejer. Familjen sprudlar faktiskt av bebislycka på annat håll. Mikaelas syster har nyligen fått en bebis, som nu är tre månader gammal. Mikaela berättar att hon är väldigt glad över att Nikita är omgiven av en stor skara kusiner.

– Så hon har en stor familj runtomkring sig, hon har ju tolv kusiner, och min syster fick precis en bebis. Så hon kommer ju att ha många kusiner som är nära. De är jättegulliga mot henne och behandlar henne som ett syskon, berättar Mikaela.

Foto: TV4 och Instagram

Annons