ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén och maken Peder flyttar ihop: ”Verkligen på riktigt”

28 apr, 2023 
MIKAELA LAURÉN, PEDER SÖDERSTEEN
Mikaela Laurén och maken Peder Södersteen har dottern Nikita ihop och sedan hon föddes har de bott isär.
Nu avslöjar Mikaela den stora förändringen!
– Vi har flyttat till vårt första riktiga gemensamma boende, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

4 svenska kändisar som fått barn efter 40Brand logo
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, blev mamma för två år sedan vid 45 års ålder. Hon och maken Peder Södersteen Laurén, 39, kunde då glatt välkomna dottern Nikita till världen.

Sedan dess har familjen haft fullt upp med bebisbubblan och njutit för det mesta. I höstas började Nikita däremot på förskola och i den vevan berättade Mikaela också att hon och Peder är särbos.

– Vi är särbos. Det gör att man bättre håller kärleken vid liv. Man uppskattar varandra mer när man väl ses, sa hon då till Hänt.

Mikaela Laurén flyttar ihop med maken Peder

Nu kan Mikaela däremot avslöja att de tänkt om helt! Nu har Mikaela och Peder nämligen flyttat ihop.

– Vi har ju precis flyttat så vi är inte ens färdiga med att packa upp alla kartonger och sätta upp tavlor och lampor och alla sådana saker. Så det är full fart från morgon till kväll i mitt liv, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Vi har flyttat till vårt första riktiga gemensamma boende. Till ett radhus, så det känns jättekul faktiskt. Vi stortrivs redan.

Anledningen till att de var särbos berodde på att både Mikaela och Peder ville ha kvar sitt eget.

– Men nu är det verkligen på riktigt, nu ska vi bo tillsammans och försöka vara som en riktig familj. Så det är lite spännande med ett nytt steg i livet, säger Mikaela till Hänt.

Därför blir Mikaela och Peder sambos: ”Varit på gång länge”

Men hur tar man egentligen ett sådant här beslut efter så många år som särbos? Nu berättar Mikaela hur det ligger till:

– Det har växt fram och varit på gång länge. Han var tvungen och sälja sitt hus och i och med hur ekonomin ser ut just nu så var det inte det lättaste. Vi hade lite problem att hitta en köpare för ett okej pris, men till slut lyckades han sälja sitt hus. Sedan var vi ju tvungna att hitta ett ställe som vi båda kände att vi kunde trivas på också så det tog ju också lite tid, säger hon och fortsätter:

– Så, det har vuxit fram liksom. Men det har väl varit på gång under en längre tid, men nu är det äntligen gjort så vi flyttade in här nu för en månad sedan ungefär.

Mikaela tillägger lite skämtsamt:

– Nu känner man sig som en riktig Svensson, jag har volvo, jag har barn, jag har radhus, jag har ingen hund än men det är något som jag drömmer om att skaffa i framtiden.

FOTO: Jessica Gow/TT, Karin Törnblom/TT

Annons